This Page

has been moved to new address

Exercise dengan Penguin Si Bobo

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Exercise dengan Penguin Si Bobo

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

15 May, 2011

Exercise dengan Penguin Si Bobo

Hari ahad, kalau aku dapat cuti macam hari ni.. Memang dihabiskan masa dengan my wife dan my ilham. Kekadang, kerja shift membuatkan aku jarang bermain dengan ilham. Tu kalau keje shift petang sampai kul 2 pagi laaa.. Balik-balik keje, semua dah tidor.. huhuhuhu

Hari ni, lepas bawak ilham dan mummy ke Kajang makan2 dan cuci gambar, ilham seronok pulak dengan penguin si Bobo.. yang mak ngah mila nya belikan. Cer tengok.. cer tengok.. Best kan masa jadi baby..

Saper nak tengok ilham exercise??

Jom main dengan Bobo!

terror tak ilham??

Uncle dengan auntie nak join skali?

haaaa... minum susu pun nak dengan Bobo.. hahahaa
Haaaaa.... macam ni lah cerita terbaru ilham. Dah nak masuk 6 bulan rabu depan. Dah tukar botol besar. Dan dah mula makan bijirin makanan bayi. Errmm... pantas jugak masa berlalu.. baju-baju ilham ada yang tak boleh pakai dah.. hehehee

Labels: , , , ,

4 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

wah!terror ilham main.huhu

duk kajang ke?wan duk bangi je.huhu

asal mana?kelantan ke?kenal dekat kelantan bloggers.

p/s dah undi dah perisa dutch lady tuh.huhu

Sunday, May 15, 2011 5:59:00 PM  
Blogger KiD said...

rozuan: hahaaaa.. budak2 mmg aktif.. kid duk kat putrajaya.. asal perak je.. :)

tq.. kerana undi tu.. dan terima kasih kerana follow blog ni./. jenguk2 laa selalu

Sunday, May 15, 2011 6:38:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hahahhaa....pandai la pulak ilham balancing penguin tu.....

Monday, May 16, 2011 12:35:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: kakinya semakin hari semakin kuat dah.. mujor tak disepaknya bobo tu.. hahaha

Monday, May 16, 2011 2:42:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home