This Page

has been moved to new address

Side Income Terbaru! Iklankan di Blog Anda!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Side Income Terbaru! Iklankan di Blog Anda!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 May, 2011

Side Income Terbaru! Iklankan di Blog Anda!

Inginkan side income terbaru?!! Iklankan sesuatu di blog anda.. Korang mungkin perasan banner yang baru ada kat header blog Shakiddo nih...

 Pengiklan terbaru di blog shakiddo!! exabytes.com.my 

Kebetulan my Brother ada bagi tau, Exabytes memerlukan 100 blogger lagi untuk di sewa tempat iklan di blog. aku pun mencuba nasib dengan menghantar screenshot trafik aku yang hanya lebih kurang 10,000 UV seminggu.. tu pun naik turun je.. huhuhu..

Lepas tu, dia reply suruh hantar quotation untuk charge iklankan banner exabytes kat blog aku.. so, aku pun reply dan hasilnya POSITIF!!! Aku diterima untuk letak banner exabytes kat blog aku dengan kadar sewa yang ok laaa aku charge.. hehehee.. nanti aku buat entry pasal exabytes nih ek..

Labels: , ,

31 Comments:

Blogger temuntirung said...

this, best bro.. wahhh..

Tuesday, May 10, 2011 12:06:00 AM  
Blogger hanani0210 said...

oic..tak de effect ke dgn nuffnang?

Jom baca ni: Trend terkini : Colour Block..Ada yang berani mencuba?

Tuesday, May 10, 2011 12:27:00 AM  
Blogger KotakHitam said...

den punyo traffik x tinggi... memang x lopeh do nie...huuhu

Tuesday, May 10, 2011 12:28:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

oklah tu bro ada site incomekan

Tuesday, May 10, 2011 12:31:00 AM  
Blogger MrJocko said...

Peluang tambah side income tu

Tuesday, May 10, 2011 7:21:00 AM  
Blogger DeQdEq said...

deqdeq pun saja2 apply juga...tak sangka diorg terima

Tuesday, May 10, 2011 8:33:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm.....lepas boleh la offer untuk buat tapak iklan kat sidebar tepi blog nie....sure ramai yang berminat..

Tuesday, May 10, 2011 9:08:00 AM  
Anonymous abutalib said...

Lepas ni boleh belanja kita orang :)

Tuesday, May 10, 2011 9:33:00 AM  
Blogger phycrewz said...

aku xdapat daa.. siot je

Tuesday, May 10, 2011 1:23:00 PM  
Blogger phycrewz said...

aku xdapat daa..siot je~

Tuesday, May 10, 2011 1:26:00 PM  
Blogger feyus said...

takde beri kesan dgn status gliterrati nuffnang ni tuan blog?
Gula naik 20 sen...Gaji bila nak naik?

Tuesday, May 10, 2011 2:32:00 PM  
Blogger SyUhAdA said...

besnye bro..

Tuesday, May 10, 2011 2:52:00 PM  
Anonymous blog cinta said...

10k UV seminggu dasat tul bro nyer blog ni huhu best tul

Tuesday, May 10, 2011 3:27:00 PM  
Anonymous Mr.R said...

bilangan blogger yang mereka perlukan di naikkan kepada 200 orang.

Tuesday, May 10, 2011 5:50:00 PM  
Anonymous titan said...

yap. aku pun dah dapat cek dari exabytes pasal benda nih..

Tuesday, May 10, 2011 5:54:00 PM  
Blogger yatiecgo said...

More info tentang exabytes ni..

Tuesday, May 10, 2011 5:56:00 PM  
Anonymous syahnabil@duitcyber said...

Alhamdulillah..rezeki...

Tuesday, May 10, 2011 6:41:00 PM  
Blogger KiD said...

temuntirung: this best bro!! hahahaa.. macam nabil kan.. :)

Tuesday, May 10, 2011 9:18:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: mana ada effect daa.. exabytes ni nak sewa tempat kat dalam blog untuk promo.. itu je.. :)

Tuesday, May 10, 2011 9:19:00 PM  
Blogger KiD said...

kotak hitam: trafik 130 UV sehari ke atas.. boleh laa cuba

Tuesday, May 10, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: income sikit2 je buat bayar bil streamyx.. ekekekee

Tuesday, May 10, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

yes Mr jocko.. memang peluang kena rebut cepat!

Tuesday, May 10, 2011 9:21:00 PM  
Blogger KiD said...

deqdeq: jadi laaa kan.. nak tunggu innity, berkurun.. hehhee

Tuesday, May 10, 2011 9:21:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: haaa.. yang tu perlu perancangan dan pengemasan rapi..

Tuesday, May 10, 2011 9:22:00 PM  
Blogger KiD said...

abu talib: insyaAllah... akan difikirkan..

phycrewz: hohoho.. dia reject terus ke?

Tuesday, May 10, 2011 9:24:00 PM  
Blogger KiD said...

feyus: konsepnya adalah diorang tumpang sewa kat blog untuk promo web diorang.. bukan syarikat pengiklan macam manga ads, dll

Tuesday, May 10, 2011 9:25:00 PM  
Blogger KiD said...

syu: best best.. tak try ke?

blog cinta: alaa.. tak laa tinggi sangat.. tq kerana singgah yea..

Tuesday, May 10, 2011 9:26:00 PM  
Blogger KiD said...

mr R: waaaahhh... masih ada lagi peluang!!

titan: waaaahhhh.. dah masyuuukkkk la tu

Tuesday, May 10, 2011 9:27:00 PM  
Blogger KiD said...

yatiecgo: cuba ke web exabytes tu.. dan juga FB exabytes

Tuesday, May 10, 2011 9:28:00 PM  
Blogger KiD said...

syahnabil: alhamdulillah.. rezeki anak.. :)

Tuesday, May 10, 2011 9:28:00 PM  
Blogger Mister Leaf said...

congratulations,
nak tanya exabytes bagi KiD berapa sebulan? saya pun minat.

Tuesday, May 10, 2011 10:32:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home