This Page

has been moved to new address

Sesi Bergambar | Milkadeal

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Sesi Bergambar | Milkadeal

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

15 May, 2011

Sesi Bergambar | Milkadeal

Sabtu ahad dan isnin aku cuti. masa untuk berehat di hujung minggu setelah penat keje shift pagi.. woohhoooo!!! tapi anggapan tu, salah. Kerana kena pegi sessi photoshoot yang telah diajak beribu kali oleh adikku, blogger MARD yang sedang preggy tuh.. hehehe

Sebenarnya, dia yang ambik kupon Milk-a-Deal tu.. Yang photoshoot kat studio. Disebabkan harganya murah untuk sejam, memang seronok laaa adikku tu nak photoshoot. So, untuk membanyakkan lagi gambar, maka kami tiga beranak termasuk ilham join laa photoshoot nih.

Aku dah lama tak photoshoot nih.. hahahaa.. dulu ada laaa makeup artist.. skrang sendiri make up laaa.. hahhaa.. jom tengok gambar2 sket...




Tuuu dia.... dalam sejam, ada seratus lebih posing.. tapi yang ni kasi korang tengok. hehehehe.. Brader yang ambik gambor tu memang cool.. dia pandai ambik mood kita.. memang pro laaa keje dia. wooohhooo!!
Dan thanks a lot kepada adikku yang sedang mengandung 7 bulan. Seronok nak bergambor yea.. Dan juga Zaki, selamat dan bersedia menjadi ayah! Haisshhhh.. dah nak bertambah cucu opah dan tokwan lagi sorang nih.. :)

Eh, kalau korang nak gi photoshoot kat situ, leh laa ke web dia dulu:

http://www.serinditphoto.com/
Hasirol Azuan Hamid @ c-roll

+ Principal of Serindit Photo Team +
+ 012-3205162 +

+ 03-41420342 +


+ No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3, Medan Niaga Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur +

Labels: , , ,

8 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

dapat la gak yea....dapat amik gambar menarik riak muka ilham tu yea...

Sunday, May 15, 2011 8:15:00 AM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

tak sia2 den memaksa! hahaha.... berbaloi-baloi..........!!!!

rejeki...kebetulan ada voucher kan...

sooooo...... memorable & very valueable.. ^_^

Sunday, May 15, 2011 9:54:00 AM  
Blogger BeaN MorENo said...

smart lah gambo dia amik

Sunday, May 15, 2011 1:49:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: mula2 rasa malas pegi.. sebab time nak tido.. hahahaha

Sunday, May 15, 2011 2:19:00 PM  
Blogger KiD said...

wa: hahaaa.. rasa nak bgtau cancel datang je sebab ngantuk pagi sabtu tu.. ekekeke.. seb bek anda terus paksa.. hahahhaa.. thanks!!

Sunday, May 15, 2011 2:20:00 PM  
Blogger KiD said...

bean: skali skala.. untuk memoriable time.. :)

Sunday, May 15, 2011 2:41:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

ala,comelnya ilham.pipi gebu.suka amik gmbr.huhu

Sunday, May 15, 2011 6:55:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: tq tq.. hehhehe..

Monday, May 16, 2011 2:44:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home