This Page

has been moved to new address

Kesan Cuaca Panas!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kesan Cuaca Panas!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 May, 2011

Kesan Cuaca Panas!!

Fuuuhh.. Panas! Panas!! memang panas!! Bukan cerita panas atau barang panas.. Ni pasal cuaca panas yang melanda semenanjung.. Dua malam lepas, aku ingat, kat putrajaya je panas malam2 nak tido.. punya laa pasang kipas kuat sikit..

pastu ada member aku dari Perak dan KL pun inform cuaca malam yang agak bahang.. huhuhu.. kira Global warming laaaa nih.. huhuhu/.. sabar aje lah dengan ujian Allah ni..

minggu ni pulak aku keje shif pagi kul 9am-6.30pm.. Call pulak macam hampeh punya laa ramai orang call dari pagi sampai petang.. takde chance nak rehat langsung.. huhuhu.. hari isnin tu, sampai tekak aku kering nak cakap dengan customer.. dah berpuluh2 call masuk.. giler punya call HIGH.. arrgghhhhh...

sakit tekak beb,, lalu, tak tahan, aku beli nih..


Tak tahan sangat sampai tersedak suara aku masa cakap dengan customer.. huhuhu.. Air masak tu dah masuk botol kedua aku minum.. 1.5 liter beb!! kali dua botol.. fuuuhhh..
Apa-apa pun aku harap semuanya ok... dan my ilham pun ok hendaknya.. biar dia happy dan seronok selalu... Korang rasa panas tak?? pakai laa kipas lipas.. kau panas kau kipas.. aku panas aku kipas.. ekekekeke

Labels: , ,

9 Comments:

Blogger .digital kelok said...

ingat saye je panas, rupanya pakcik kid pon rasa gak.mmg sah la ni 'musim panas' kan..huhuk

Tuesday, May 10, 2011 10:38:00 PM  
Blogger mcm ni lah said...

aikk dah tukar kaler oren plak,. aritu kaler itam cantik gak,.

Tuesday, May 10, 2011 10:55:00 PM  
Blogger Nour Akmal said...

KIC amik fisherman friend..br ok kot..
skt tekak teruk ri tu sbb pns sgt kot..

Tuesday, May 10, 2011 10:58:00 PM  
Blogger KiD said...

digital kelok: memang.. memang terasa bahangnya.. huhuhu

Wednesday, May 11, 2011 12:47:00 AM  
Blogger vampire's lovex said...

minum air banyak2...

kipas bukak 24jam,agak2 kena beli kipas tiap2 bulan da pasni sebb rosak hari2 guna...huuuuu...pemanasan global betoiiii !

Wednesday, May 11, 2011 12:48:00 AM  
Blogger KiD said...

macam ni lah: kaler itam ape tuh? huhuhu

Wednesday, May 11, 2011 12:48:00 AM  
Blogger KiD said...

nour akmal: ohhoo.. fisherman pun ok.. saje nak test Wood's nih.. rasanya ok gak

Wednesday, May 11, 2011 12:49:00 AM  
Blogger KiD said...

vampire: kalau tak cukup.. kita tambah ais.. hehehee

Wednesday, May 11, 2011 6:21:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm... aper lagi ,kasi angkat penyaman udara laa.....2.o kuasa kuda...

Thursday, May 12, 2011 12:22:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home