This Page

has been moved to new address

Apesal Earning Nuffnang Jadi Kosong??

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Apesal Earning Nuffnang Jadi Kosong??

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

26 April, 2011

Apesal Earning Nuffnang Jadi Kosong??

Kenapa pulak nih..?? Dah nak masuk cukup enam bulan. Dah dapat Ads, BE, ME.. tiba-tiba hari ni Earning Nuffnang Jadi KOSONG. Nasib ada satu BE yang tengah running. 


Kenapa ek? Macam nak tanya nuffnang je lepas nih... hurmmmm..... Kena tunggu entry lepas nih

Labels:

22 Comments:

Blogger JAI said...

Tuhlah..hang dah terlebey dah tuhh..hang kena belanja aku makan KFC Chicken Chop baru BE timbul..wakakaka

Tuesday, April 26, 2011 5:53:00 PM  
Blogger mykhalis said...

memang kena tanya arr.kalau tak rugi jee

Tuesday, April 26, 2011 6:02:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

Mungkin ada problem la tu kot...cuba tunggu dalam beberapa jam akan datang..Insyaallah ok balik la..^^

Tuesday, April 26, 2011 6:11:00 PM  
Blogger iLiAiSyAhkaDir said...

awat nya? ade wat salah ngan nuffnang ke?

Tuesday, April 26, 2011 6:16:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa..... jadi KOSONG sudah..... tunggu dengan penuh kesabaran yea...

Tuesday, April 26, 2011 6:23:00 PM  
Blogger KiD said...

jejai: bila nak bro? hahaha.. (abg gue sponsor)

Tuesday, April 26, 2011 6:39:00 PM  
Blogger KiD said...

mykhalis: tu laaaa... tengah tunggu pendapat blogger lain jap

Tuesday, April 26, 2011 6:40:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: hmmm... tu laa.. kena tunggu kul 12 nanti laaa jawapnya..

Tuesday, April 26, 2011 6:40:00 PM  
Blogger KiD said...

iliaisyahkadir: huhuhu... takde lak... glitterati ok je...

Tuesday, April 26, 2011 6:41:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: memang tengah sabar nih.. 6 bulan punya earning, tiba-tiba jadi KOSONG.. huhuhuhu

Tuesday, April 26, 2011 6:42:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

ok bila nak open table ni? :P

Tuesday, April 26, 2011 6:51:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: baru nak open table.. tapi, earning dah jadi KOSONG.. camne?? huhuhu

Tuesday, April 26, 2011 7:07:00 PM  
Anonymous kidblogger said...

tanya past bro update yeah. kitorang pun nak tau jugak ni

Tuesday, April 26, 2011 7:52:00 PM  
Blogger budak awam said...

kena tunggu bulan depan lah kot hehe

Tuesday, April 26, 2011 7:59:00 PM  
Blogger Izzuddin Fauzi said...

Biasanya jd cm nie kantoi fraud... Tp x tau la...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Tuesday, April 26, 2011 10:27:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

wah..kalau dah kosong maknanya dah boleh masyuklah tu..heheh

Tuesday, April 26, 2011 11:00:00 PM  
Blogger KiD said...

kidblogger.. kul 12 nanti kut jawapannya.. huhuhu

budak awam: aiseeeyyy.. bulan depan ke? :P

Tuesday, April 26, 2011 11:00:00 PM  
Blogger KiD said...

izzudin: waaaahhh.. fraud tu mende? huhuhu

Tuesday, April 26, 2011 11:01:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: hmmm.. tapi diorang kata macam ada masalah je.. takpe, kul 12 jap lagi dah siapkan entry khas untuk ni.. huhuhu

Tuesday, April 26, 2011 11:11:00 PM  
Blogger hanani0210 said...

bukan sebab Kid dah cashout kan ke?
nak tau juga apa citer sebenar.hehehe :)

Jom baca ni: Pesta Buku PWTC 2011..Puas hati, berbaloi-baloi..
Jom baca ni: Komik UJANG MOY APO?..

Wednesday, April 27, 2011 12:16:00 AM  
Blogger KiD said...

hanani: yea.. dah cashout ke? jumpa di entry seterusnya.. heheehehe

Wednesday, April 27, 2011 12:19:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm..... ada rezeki lebih,okey je ajak member blogger makan2x....kita kenal2 kan

Wednesday, April 27, 2011 11:23:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home