This Page

has been moved to new address

Memang Panas!!! | Kau Panas Kau Kipas

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Memang Panas!!! | Kau Panas Kau Kipas

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 April, 2011

Memang Panas!!! | Kau Panas Kau Kipas

Panas beb!! gua memang panas beb!! panas?? kita bakor aje!!! Gua panas laaa malam tadi..

Nak tau sebab ape? Sebab ada sorang customer ni, dok bising-bising, mencarut sebab connection internet failure. So, harus laaa aku ni assist dia dulu sebelum buat report dan assign technician. Dah bising2 "bullshit" katanya. Mau je aku drop call, tapi aku sabor lagi.. chehh.. orang nak tolong buat report pun, bising2 lagi.. 

Panas ni..!!! pakai kipas ni jap...

Tapi panas lagi... pakai ni lah..

Tak sejuk jugak, aku pakai kipas ni laaa.. Kau panas, kau kipas, aku panas, aku kipas..

Tapi, nasib jugak malam tadi aku dapat compliment dari seorang warga IRAN. Dah dua hari katanya tak dapat connection internet. baru aku buat 2,3 step troubleshooting je, dah boleh connect balik. Punya laa suka dia. Terus dia bagi compliment kat aku. Alhamdulillah..


p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger ^^nu[dd]yra^^ said...

amboi, banyaknyer kipas...pinjam satu!

Thursday, April 07, 2011 9:02:00 AM  
Blogger KiD said...

kipas lipas ke... kipas udang..? hehehee

Thursday, April 07, 2011 9:10:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hurmmm... kes telinga berdesing la rupanya..... memang kena ada ilmu anger management....

Thursday, April 07, 2011 9:27:00 AM  
Blogger Matjoe said...

working with tm gak ker? biasa laa dah jadi tugasan, kene la hadapi.

p/s: dah masuk ur blog dlm my bloglist

Thursday, April 07, 2011 9:31:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: entah naper malam tadi byk problem lak kul 8-11pm.. huhuhu

Thursday, April 07, 2011 9:41:00 AM  
Blogger KiD said...

matjoe: keje dengan vads, sub TM.. :)
kena laaa hadapi karenah customer hari2.. hehehe

Thursday, April 07, 2011 9:41:00 AM  
Blogger saya_arief said...

meh aku tolong kipas kan lagi bro.
haha.
:D

Thursday, April 07, 2011 10:37:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

asal ko x mrh jer customer tu?slalu klu customer y xle bwat mende simple baek bagak ko mrh..klu y da cm pe perangai tu xnk plak ko mrh balik..heh.ala..wei..tah2 warga iran tu session hang kot...2,3 troubleshooting tu pe y ko bwat??cek outage and line telephone erk..hahahaha...

Thursday, April 07, 2011 10:38:00 AM  
Blogger pete said...

cust ni tak paham yang kiter ni nak bantu dier...derang tau angin derang je..pastu ckap cagampang...sampai kiter pon xpaham....huhuhu

Thursday, April 07, 2011 10:40:00 AM  
Blogger KiD said...

saya_arief: hahahaa... kasi aircond laaa skali.. hehehe

Thursday, April 07, 2011 10:55:00 AM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: weh asri.. aku ngantuk dowh malam tadi.. dia awal2 dah cakap BULLSHIT.. kan aku bertekak jap.. hahahaa.. bengong tul orang tu.. Orang Iran tu, session hang je.. small matters

Thursday, April 07, 2011 10:58:00 AM  
Blogger KiD said...

pete: hahahaa.. bagus kerana anda faham.. cagampang.. hahhaa.. i loikkee..!!!!

Thursday, April 07, 2011 10:59:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home