This Page

has been moved to new address

Barang Lama tapi Baik Punya!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Barang Lama tapi Baik Punya!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 April, 2011

Barang Lama tapi Baik Punya!

Aku ada dapat barang baik ni... dua tahun lepas.. lama jugak laaa.. tapi baik punya lagi beb!!

Toaster, set pinggan mangkuk, kipas....

Periuk, set gelas, mangkuk, jag.. aduuiii

Skali ini pun ada... tak guna lagi weh... terbaikk!!!! Berat giler kuali nih..

 BBQ set pun ader?? ermmm... bila nak pakai nih? hehehe

Tuuu diaaaa.. antara hadiah kawin aku dan my sha yang be;um digunakan lagi.. ada lagi, tapi tak larat nak selongkar.. aku nak guna mana yang boleh pakai. alhamdulillah, murah rezeki masa kawin dulu.. dapur gas sampai tiga.. kipas pun tiga.. pinggan mangkuk toksah citer laaa.. skrang satu bilik khas tu tinggal sikit je lagi untuk clearkan barang2.

Eh eh.. anakku ada pesanan laaa..
"Uncle dan auntie sekalian, jangan lupa join >>CONTEST BLOGGER SHAKIDDO<< tau!! Hadiah Lumayaaan..!! Mana tau, rezeki tengah bulan nanti.. >>JOIN CONTEST TAU!!!<< "

Labels: , ,

11 Comments:

Blogger Nur Hanani said...

wow..banyak tul hadiah yang tak guna lagi..murah rezeki kan.. :) ilham senyum cutenya.. :)
Jom baca ni: Dimanakah kejujuran? Kikis sikap berbohong sejak kecil..

Tuesday, April 05, 2011 2:38:00 PM  
Blogger budak awam said...

kalau tak nak set BBQ tu tolonglah pas kat saya..
saya rajin bab bako membako ni..
kite bako je~ huhu
comel lah baby tu..
macam ada lesung pipit la ^^

Tuesday, April 05, 2011 2:44:00 PM  
Blogger Lieynanilaz said...

wahhh banyaknya dapat hadiah...mmg murah rezekiii...:)

Tuesday, April 05, 2011 3:58:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

banyak betul hadiah kawin ko bro...memang bertuah laa..rezeki anakĀ²...^^

Tuesday, April 05, 2011 6:09:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: yup.. banyak lagi set2 yang belum dikeluarkan..

budak awam: hehheehe.. kite bako aje!!

Wednesday, April 06, 2011 7:44:00 AM  
Blogger KiD said...

lieynanilaz: alhamdulillah... rezeki kawin dulu..

groundnut: yup... nak kasi hadiah gak ke? hehehehee

Wednesday, April 06, 2011 7:44:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

Akak ni dah kawin 8 tahun dah Kid, masih ada hadiah kawin yang belum buka especially pinggan mangkuk gelas cawan. Barang letrik semua dah lebuh dah akak pakai hihihihi

Wednesday, April 06, 2011 8:12:00 AM  
Blogger kak ina kl (2) said...

untunglah dapat hadiah..kalau tak nak jual lelong kat akak ajer..gurau ajer

ada jual daging arnab kat situ..tapi harga mahal sungguh.

kamu kerja streamix rupenya..anak akak dulu pun pernah kerja camtu

Wednesday, April 06, 2011 12:53:00 PM  
Blogger KiD said...

SK: alaaaamak.. lamanyaa... tak bukak lagi... bilaaa laaa agaknye yea.. hehee

kak ina: yupp... itulah kerja saya.. nak daging arnab.. hehehe

Wednesday, April 06, 2011 1:13:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Uuuii..... Simpan dulu hadiah tue... tambah2x BBQ set tue... nanti kita boleh plan untuk buat BBQ PARTY kat kajang .... ;-p ,okey aper ?

Wednesday, April 06, 2011 8:19:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: hahahaaaa... idea yang menarik!!!

Thursday, April 07, 2011 7:38:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home