This Page

has been moved to new address

4 BE masuk dah boleh cashout!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: 4 BE masuk dah boleh cashout!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

03 April, 2011

4 BE masuk dah boleh cashout!

Ada yang tanya, apa itu BE? macam mana dapat BE? kali ni, kid reveal earning! yeaaahhh.. oppss.. bukan kid nak berlagak yea.. bagi semangat okay.. thanks tau kepada korang yang singgah hari-hari ke sini. dulu mula2 memang tak merasa BE macam ni.
 

Rezeki bulan april ni.. Hujung bulan nanti dapat duit BONUS lagi kat tempat keje.. :)

Buffered earnings are earnings for metered campaigns that are currently running on your blog. These will be added to your total earnings after the campaign ends
Buffered Earning ni berbeza dari earning dari CPC / CPA yang dah makin menyepi kat blog kid nih.. Kira dapat BE ni, counter balik laaa current earning tu. Buat amsa ni, taknak cashout dulu sebab tengah running campaign.. so hujung April lah baru cashout!

Earning kid ni tak laa sehebat blogger-blogger otai yang lama. Semuanya sibuk dengan >>IKLAN BARU<< ni..
Alhamdulillah.. bagi yang baru menceburi, korang leh usha entry2 kid yang lepas...

CONTEST DARI BLOG SHAKIDDO DALAM BEBERAPA HARI LAGI..!! 
KLU: BUNGA

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

banyak ni masuk bro

Sunday, April 03, 2011 12:24:00 AM  
Blogger KiD said...

sikit2 aje nih.. huhuhu

Sunday, April 03, 2011 12:36:00 AM  
Blogger xcyber said...

saya suka BE anda =)

Sunday, April 03, 2011 1:04:00 AM  
Blogger KiD said...

xcyber: saye suka anda komen disini.. :)

Sunday, April 03, 2011 1:31:00 AM  
Blogger phycrewz said...

wah..BE hebat. bonus ctr xtunjuk lagi tu..ehe

Keputusan Liga Super 2 April 2011

Sunday, April 03, 2011 4:07:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... kalau ade rezeki... tunggu sampai TIGA angka baru cash out dan mesti cash dalam 27-30hb untuk dapat next time cheque...kalau tak lepas 2 bulan baru dapat....

Sunday, April 03, 2011 6:17:00 AM  
Blogger KiD said...

phycrewz: heheh.. tak laa hebat sangat..

abg man: yupp.. thanks for advice yea..

Sunday, April 03, 2011 10:22:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

Bestnya Kid.. Sekali dapat 4 BE terus cashout.. Tahniah :)

Jom baca ni: Personaliti mengikut darah..

Sunday, April 03, 2011 7:32:00 PM  
Blogger Nina said...

respect lah...dahsyat!!!

www.ninamustaffa.com

Sunday, April 03, 2011 7:41:00 PM  
Blogger KiD said...

nurhanani: nak cahsout hujung bulan lah. hehehe

nina: saye pun respect anda!!

Sunday, April 03, 2011 8:37:00 PM  
Blogger kumfye said...

rich kid...u got a lot of money

Sunday, April 03, 2011 8:45:00 PM  
Blogger freeman said...

keep it up

Sunday, April 03, 2011 11:57:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home