This Page

has been moved to new address

Anakku ILHAM dah glamour!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Anakku ILHAM dah glamour!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 April, 2011

Anakku ILHAM dah glamour!

Anakku dah glamour..!! ke sana sini ada nama ILHAM...
Kena bayar royalti nih.. hehehehe
My ILHAM and My Sha



 Mula-mula ada jumpa yang ini...
 

 Tapi lepas tu, ada jumpa ini pulak..

Skali, ahad lepas baca paper ada ini pulak...

Waaaahhhh.. Glamour sungguh anakku!! kena claim royalti nih... hhehehee.. Kau ilhamku... Kau ilhamku....

>>NAK DAPAT DUIT POKET BILA TENGAH BULAN NANTI??? JANGAN LUPA JOIN CONTEST NI.!!!<<



p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , ,

15 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

hahaha...kena checked date manufactured tu baru tau sapa kena mintak royalti kat sapa...ekeke

Tuesday, April 05, 2011 8:22:00 AM  
Blogger kak ina kl (2) said...

kamulah yang kena bayar royalti sebab cilok nama kat situ..brands tu dah lama ada tu

Tuesday, April 05, 2011 9:05:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: alamak... kena check dulu laaa nih..

Tuesday, April 05, 2011 9:21:00 AM  
Blogger KiD said...

kak ina: aisey... baru nak mintak royalti.. tapi kena bayar royalti lak... hahahaa

Tuesday, April 05, 2011 9:21:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

Hahahaha..nak minta royalti kat sape??

Jom baca ni: Cerita selepas ABPBH 2010..Datuk Siti Nurhaliza, Yuna??

Tuesday, April 05, 2011 9:48:00 AM  
Blogger tukang merepek said...

xpe la kid..byr ak byr royalti ko..ckp jer nk bape...starting dr 1sen hingga 10sen jer...pilih2...

Tuesday, April 05, 2011 9:55:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

lor..sangkakan baby ilham da menang contest pama yg kid suruh ktorg vote hari tu..suspen jek.

Tuesday, April 05, 2011 10:00:00 AM  
Blogger Mustaffa Khairul Azzam said...

wah..kecik2 dah fofular...nie besor nnt, lagi la...

Tuesday, April 05, 2011 10:18:00 AM  
Blogger KiD said...

nurhanani: mintak kat auntie nani lah.. hehehe

asri: rm8 billion pun boleh... wahahhaaa

Tuesday, April 05, 2011 10:22:00 AM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: belum lagi laaaa.. contest tu kan sebulan... :)

mustaffa: hehehe.. moga2 jadi anak yang soleh dunia dan akhirat.. amee

Tuesday, April 05, 2011 10:23:00 AM  
Blogger Lieynanilaz said...

kecik2 dah glemer...he3...semoga besar nanti jadi org yg berguna..:)

Tuesday, April 05, 2011 10:45:00 AM  
Blogger KiD said...

hehehe.. tq auntie lieynanilaz.. :)

Tuesday, April 05, 2011 11:05:00 AM  
Blogger Miza Yusof said...

comelnya Ilham :)

Tuesday, April 05, 2011 11:44:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Kalau lagu KAU ILHAMku tu nak kira camner lak ?

Tuesday, April 05, 2011 11:45:00 AM  
Blogger KiD said...

miza: thanks... hehehe.. mmg comel

abg man: aiyak!! tu lum lagi yea.. hahaha

Tuesday, April 05, 2011 12:17:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home