This Page

has been moved to new address

Bila Daddy Jaga Anak Sorang-sorang

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bila Daddy Jaga Anak Sorang-sorang

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 April, 2011

Bila Daddy Jaga Anak Sorang-sorang

Semalam, aku cuti buat hari kedua. Jadi my ilham tinggal laa dengan aku. Sementara nak sembahyang jumaat, nanti mummy ambik. Biasalaa kan bila takde ape nak buat, dengan anak laa tempat luangkan masa. Jom tengok video amatur aku nih.. saje-saje je... hehheehe

video

Video ni aku ambik selepas ilham menangis kuat tak henti-henti. Haaaa... seronok aje laaah kalau di agah-agah selalu.. Sampai penat daddy dan mummy ni.. hehehe.. Tapi, takpe.. ilham kan nak membesar..

Nantikan contest terbaru dari blog ShaKiddo ni yea... 
Klu : (BUNGA)
GET READY SEMUA!!!!

p/s: baby suka dan berinteraksi dengan bunyi-bunyi dan warna yang terang kan?

Labels: , , ,

10 Comments:

Blogger leyzajamil said...

comelnya anak KiD..geram je pipi dia tu. wish baby ilham win contest PAMA tu nnt.

Saturday, April 02, 2011 10:20:00 AM  
Blogger GoBlog said...

kiutnyer anak...
ngasuh elok2...

Saturday, April 02, 2011 11:49:00 AM  
Anonymous slimdiet2 said...

masa anak kecik dulu saya biasa gak jaga anak masa wife pi kursus, kadang sampai 2-3 hari.letih la juga buat sume sorang-sorang

Saturday, April 02, 2011 5:19:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: thanks... insyaAllah menang hehhe

Saturday, April 02, 2011 8:32:00 PM  
Blogger KiD said...

GoBlog: thanks... akan ku tatang bagai minyak yang penuh... :)

Saturday, April 02, 2011 8:32:00 PM  
Blogger KiD said...

slimdiet2: yuppp.. penat woooo...

Saturday, April 02, 2011 8:32:00 PM  
Anonymous akubiomed said...

Salam perkenalan. Macam saya mempunyai anak ramai dan yang paling kecil 5 bulan lagi tunggang-langang rumah tapi gelagat anak-anak ini menghiburkan.

Anak saya semuanya lelaki :-)

Saturday, April 02, 2011 8:56:00 PM  
Blogger KiD said...

akubiomed: waaahhh.. semua hero yea... memang, balik keje, letih2,.. jumpa anak, memang hilang semua tu! :)

Saturday, April 02, 2011 9:57:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm....kalau bergambar tak abis2 buat muka comel...

Sunday, April 03, 2011 6:24:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: heheehe.. anak buah sapa laaa tu?

Sunday, April 03, 2011 12:38:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home