This Page

has been moved to new address

Gelanggang Maharaja Lawak Musim 1

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Gelanggang Maharaja Lawak Musim 1

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 April, 2011

Gelanggang Maharaja Lawak Musim 1

Gelanggang Maharaja Lawak Dibuka!

Saat yang dinanti-nantikan sudah tiba! Gelanggang Maharaja Lawak memulakan siarannya secara langsung  pada jam 10 malam.


Bekas-bekas juara dan finalis Raja Lawak musim-musim lepas bakal bersaing merebut gelaran berprestij, Maharaja Lawak yang julung-julung kalinya diadakan di Astro. 5 Finalis dari Raja Lawak musim pertama dan 3 finalis dari musim yang lain mengambil bahagian dalam Maharaja Lawak ini. Hanya Kumpulan Cham dan Angah sahaja yang tidak dapat menyertai Maharaja Lawak atas sebab komitmen mereka terhadap lakonan.

Dihoskan oleh AC Mizal. Jurinya adalah Mamat Khalid, Ahmad Idham dan Saiful Apek,.

Cuma yang aku tak puas hati adalah, Maharaja Lawak 2011 ni hanya dua minggu di Astro 105 dan Warna, Lepas tu minggu ketiga dan seterusnya hanya di Astro Warna.. (aku tak puas hati, nak komplen kat Astro.. hahahaa)

Labels: ,

13 Comments:

Blogger Eqmal said...

best siot,,tapi astro kejam la,, tayang la kat astro prima,,huhu

Saturday, April 02, 2011 12:15:00 AM  
Anonymous Ronaldmohoni said...

Jozan power.

Saturday, April 02, 2011 12:26:00 AM  
Blogger Syukri Kamaruddin said...

wahhh lepas Raja ada Maharaja pulak.. mantap.. sy pling suka Jozan!!hoho

Saturday, April 02, 2011 1:16:00 AM  
Blogger KiD said...

eqmal: memang agak kejam laaa.. heheheh

ronaldmohoni: memang daahhh.. power!!!

Saturday, April 02, 2011 9:03:00 AM  
Blogger KiD said...

syukri: ni kira macam best of the best!!

Saturday, April 02, 2011 9:04:00 AM  
Anonymous slimdiet2 said...

pilihan aku ialah sepah, man dan balas. harap dorang yang menang

Saturday, April 02, 2011 5:22:00 PM  
Anonymous akubiomed said...

Aiks, undian Jozan tertinggi. Kalau melihat lawak mereka biasa-biasa sahaja. Mungkin personaliti menjadi tarikan mengundi

Saturday, April 02, 2011 8:58:00 PM  
Blogger KiD said...

slimdiet2: hehehee... amir taknak ke?

akubiomed: yuppp.. sebab diorang dah popular sgt kut... masa pun singkat bagi diorang...

Sunday, April 03, 2011 12:19:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... rasa macam tak berbaloi kita nak beli satu chanel baru sebab nak tengok SATU PROGRAM Je...huhuu

Sunday, April 03, 2011 6:20:00 AM  
Blogger boy said...

sepah le klu sy pilih hehe

Sunday, April 03, 2011 9:32:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: tengok kat u tube laa jawabnya.. huhuhu

boy: sepah kena maintain.. semua power2.. hehehe

Sunday, April 03, 2011 12:41:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

mungkin undi tu datang ikut populariti bukan persembahan malam tu

Monday, April 04, 2011 10:38:00 AM  
Blogger KiD said...

yup... hope maharaja lawak minggu depan lebih ngetop!! hehehe

Monday, April 04, 2011 7:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home