This Page

has been moved to new address

Tak Dapat Iklan CPC Nuffnang? | Jawapan dari Nuffnang

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tak Dapat Iklan CPC Nuffnang? | Jawapan dari Nuffnang

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

12 February, 2011

Tak Dapat Iklan CPC Nuffnang? | Jawapan dari Nuffnang

Dah dua minggu iklan Nuffnang tak masuk ke blog aku. Serius tak tipu.. Haii.. Dasyaat.. dasyaaatt.. hahaha

Korang tengok laaa yea jawapan dari Nuffnang. Kenapa iklan tak masuk ke Blog korang?


Haaaaa.. korang faham tak?? Faham tak kenapa iklan Nuffnang kurang kat blog korang?

Labels: , ,

39 Comments:

Blogger ...mommy jue... said...

makcik sekolah tak tinggi nakk, mak cik tak paham orang putih nie.. ce cite ke makcik..


meh singgah blog mak cik meh..
http://kasihmommy.blogspot.com

Saturday, February 12, 2011 12:10:00 AM  
Blogger lionteen said...

ooo..itu sebab nye. patut pun. huhu

Saturday, February 12, 2011 12:26:00 AM  
Blogger Khamiza-Khalisha said...

tak tau pasal nuffnang nieh,,,meh tolong cita sikit cmna nak dpt tuu...

Saturday, February 12, 2011 12:42:00 AM  
Anonymous izwanyusof said...

based on tu rupanya.. hmm,dah lama remove nuff ni.. huhu

Saturday, February 12, 2011 12:45:00 AM  
Blogger KiD said...

mommy joe: makcik, alaaa.. dia kata harap bersabar.. huhuuh

Saturday, February 12, 2011 1:06:00 AM  
Blogger KiD said...

lionteen: tu laaaa.. kid baru tau.. huhuu

Saturday, February 12, 2011 1:07:00 AM  
Blogger KiD said...

khamiza: segalanya dah terjawab kat emel tuh.. huhuhu

Saturday, February 12, 2011 1:09:00 AM  
Blogger KiD said...

izwanyusof: laaaa.. apesal remove dah?

Saturday, February 12, 2011 1:10:00 AM  
Blogger Cekodok said...

oo.. mcm tu rupanya....

Saturday, February 12, 2011 5:50:00 AM  
Blogger KiD said...

cekodok: macam tu laaaa kan.. heheheeh

Saturday, February 12, 2011 6:53:00 AM  
Blogger Belalang Hijau said...

pengiklan tgh takde produk utk d iklan kan...huhuhu

:-p

Saturday, February 12, 2011 7:21:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

o..patut la kan..huhu

Entri Terkini : Budak 13 tahun cipta laman jaringan sosial mirip Facebook

Saturday, February 12, 2011 8:20:00 AM  
Blogger Aida Zafirah said...

loh...itu ke sebabnye....huhuhu...

Saturday, February 12, 2011 8:22:00 AM  
Blogger Pjaz a.k.a kud0o said...

0o~
patutla,
urrmmmm

Saturday, February 12, 2011 8:39:00 AM  
Blogger KiD said...

belalang: macam ikut musim gak laaa kan?

Saturday, February 12, 2011 9:37:00 AM  
Blogger KiD said...

hot mana: patut.. patut laaa kan takde iklan.. huhuhu

Saturday, February 12, 2011 9:38:00 AM  
Blogger KiD said...

aida: haaa... camtu laaa sebabnya... terlerai sudah pertanyaan...

Saturday, February 12, 2011 9:38:00 AM  
Blogger KiD said...

pjaz: urmmmm.. patut.. patut kan? hehehee

Saturday, February 12, 2011 9:39:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa....dah kemas background blog nie....font header pun sempoi....anyway minat dan passion dalam blogging mesti diteruskan.... baca blog redmummy.com pun okey gak tau...

Saturday, February 12, 2011 10:26:00 AM  
Blogger KiD said...

tengah nak bikin header baru.. tapi lum ada idea lagi.. try pakai templete lain tapi takde yang berkenan lagi.. tq for info..

Saturday, February 12, 2011 10:42:00 AM  
Blogger Cik Yana said...

ooo.. patutla tiap kali 12 tengah malam mesti nampak iklan kat belog.

Saturday, February 12, 2011 11:06:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

ada pasang surut, sabar ya

Saturday, February 12, 2011 11:40:00 AM  
Blogger KiD said...

Cik yana: kadang2 takde nampak langsung... sebab tertidor.. hehehee

Saturday, February 12, 2011 11:52:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: memang surut jap skrang kan? heheehehe

Saturday, February 12, 2011 11:52:00 AM  
Blogger i am S!L4H.. said...

redha je la nmpknye..eheeee

Saturday, February 12, 2011 11:58:00 AM  
Blogger Abu Talib said...

Pakcik buat-buat faham je la..hehehe

Saturday, February 12, 2011 12:07:00 PM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

Ooo .. macam tu. Patut la dah lama tak dapat CPM .. =)

anstasyea's latest post .. Tumbangnya Dinasti Hosni Mubarak ..

Saturday, February 12, 2011 12:23:00 PM  
Blogger KiD said...

silah: dah redha kan.. nak buat camner lagi? tunggu aje lah yea.. huhuhu

Saturday, February 12, 2011 4:54:00 PM  
Blogger KiD said...

abu talib: faham2 buat2 je laa tu.. hehehehe

Saturday, February 12, 2011 4:55:00 PM  
Blogger KiD said...

anastasyea: macam tu laah jawapan dari mereka.. hehehee

Saturday, February 12, 2011 4:56:00 PM  
Anonymous papabear said...

maksudnya bukan semau blog dalam database nuffnang akan dapat iklan. dia akan pilih mengikut kesesuaian iklan dan blog...

Saturday, February 12, 2011 6:22:00 PM  
Blogger mabk.abubakar said...

hahaha.. bagi yang ada iklan tu.. cube bagi pendapat mcm maner nak dpt duit lebih!

Saturday, February 12, 2011 8:26:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

ok...satu je saya nak share...just maintain traffik n korang akan tau kenapa korang dapat CPC

Saturday, February 12, 2011 9:11:00 PM  
Blogger KiD said...

papabear.. camtu laa kan. pemilihan kat update survey.

mabk.abubakar: den pun lama takdo iklan nih... huk huk huk

Saturday, February 12, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

Bean Moreno: terima kasih encik.. terima kasih atas tips tersebut..!! (yeaaaahh.. akhirnya SuteraBlogger ke Blog Shakiddo)

Saturday, February 12, 2011 9:21:00 PM  
Blogger wanacesh said...

wo bru phm,,tpi x psti lgi,,,adkh aku phm apa yg nuffng cba trgkan,,adoi,,,awatlh tulis mt saleh

Saturday, February 12, 2011 9:29:00 PM  
Blogger KiD said...

wanacesh: haaaa.. nuffnang terang secara pro tuh.. kena baca betul2 baru paham.. :)

Saturday, February 12, 2011 10:41:00 PM  
Anonymous decrewz said...

Sekarang pun kalau dapat BE macam x dpt ja.. harem..ha3. Iklan x mao kluar..kah3. Buang masa jer...h3u Sakit hati beb..

Sunday, February 13, 2011 12:00:00 AM  
Blogger KiD said...

decrewz: hahaha.. tu laaaa.. kid punya dua minggu takde CPC lagi haru.. huhuhuhu

Sunday, February 13, 2011 7:08:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home