This Page

has been moved to new address

Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 6 | PUKAW Tersungkur

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 6 | PUKAW Tersungkur

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 February, 2011

Gelanggang Raja Lawak 5 Minggu Ke 6 | PUKAW Tersungkur

Malam ni menyaksikan peserta GELANGGANG RAJA LAWAK 5 MINGGU KE 6 makin bersaing untuk mendapat tempat ke final. Hanya 8 peserta yang tinggal. jom kita tengok siapa yang kena!! Tajuknya "Spontan". Peserta diberi 'alatan' dua jam sebelum LIVE.


EPY : Dapat tayar basikal. Boleh-boleh laaa.. 
R2: Dapat kasut selam/berenang dan tong sampah. skali misai nak terjatuh laaa.. hahaha
MAN: Dapat tudung saji. Jadi james Bon-cet
PUKAW:  Dapat bola sepak, pembaris dan pensel besar. canggih beb!
LUCKY: Dapat pelampung, senduk dan benda bulat ape ntah.. hahahaa, lawak gak laaa
NAZMI: Dapat mop. macam macam.. pecah perut aku!
LEMAN: Dapat lampu pelita. hmmm.. biasa jer..
BALAS: Dapat kipas dan hula hoop.. boleh tahan lawak!


Afdlin: Steady je.. komen cool..
Satya Babyface: Anda ok? Penonton ok? ok laaa.. tahniah tahniah tahniah...
David Teoh: Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lawak malam ni sangat menjadi.. hahaha

Kali ini, GELANGGANG RAJA LAWAK 5 MINGGU KE 6 menyaksikan penyingkiran PUKAW. Dan tiga peserta terbawah adalah LUCKY, EPY dan PUKAW.

Gelanggang Raja Lawak 5 Tahun 2011 Astro Makin hangat!!!

Korang tengok RAJA LAWAK 5 tak??? HAHAHAHAHAA

Labels: , ,

8 Comments:

Blogger Along Usop said...

nak tengokk!!!.. heheh

Friday, February 11, 2011 11:39:00 PM  
Blogger KiD said...

along: leh aje.. ulangan pun ader..

Saturday, February 12, 2011 12:55:00 AM  
Blogger kema said...

nasib baik bukan epy yg tkeluar...huh tapi nape leman punye undian plg tinggi ek..padahal dia so-so jer..xdelah lawak sgt pun...

Saturday, February 12, 2011 3:02:00 AM  
Blogger KiD said...

kema: minat epy ke? hehehe.. leman..?? ermmm mmg laaa kan, biasa je.. loghat utara dia jer..

Saturday, February 12, 2011 8:10:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

nazmi minggu nie banyak lupa...... prefer performance dia yang minggu lepas...

Saturday, February 12, 2011 7:52:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: bukan minggu ni je dia lupa.. tiap2 minggu dia lupa... hahaahah.. ape2 pun nazmi sungai besar!! heheheeh

Saturday, February 12, 2011 9:04:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

br je tgk raja lawak mggu 6 td..tu pun download hehe..astro xde so xleh la tgk live :D..
paling performance best tiap2 mggu R2, lucky, nazmi and man..yang len besa2 je..tp minggu 6 nie, group balas paling sempoi la ^^

leman aku rs cam mggu depan nk keluar je, die sll gak guna ayat yg sama tiap2 mggu, makin bosan and die cam kekeringan idea.

Sunday, February 13, 2011 11:25:00 PM  
Blogger KiD said...

haa'aah.. aku setuju.. leman macam sama ayat dan lawak dia.. tapi ayat sama tu tak leh blah sangat macam nazmi buat.. hehehe..
aku rasa next week leman atau epy..

Sunday, February 13, 2011 11:37:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home