This Page

has been moved to new address

Rekod Shakiddo : Entry terbanyak!! Rahsia 8 haribulan

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rekod Shakiddo : Entry terbanyak!! Rahsia 8 haribulan

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 December, 2010

Rekod Shakiddo : Entry terbanyak!! Rahsia 8 haribulan

halo halo halo kopi ke milo
jom follow follow...


Hari Selasa, cuti umum malaysia bersempena Awal Muharam, tahun hijrah baru. Aku cuti. dok kat rumah je laaa. Malas nak kuar jalan2. Sorang je. So, aku menghabiskan masa sepenuhnya depan laptop.. hahahhaa


Dan aku telah saje-saje buat rekod peribadi. 7 entry post dalam sehari. Tu pun ada lagi idea yang nak dicurah-simbahkan esok lusa hari. Lagi satu, adalah sebab aku nak habiskan 1GB. Berokband aku dah overlimit 5GB tapi aku tambah lagi 1GB. Mana taknya, slow giler laaa kalo nak surf.


Tapi, setelah Abang Man bagi lagi beberapa tips yang berguna. Terus aku bikin lagi.. dan lagi dan lagi... sampai aku dah nak tertido.. kakakkakaa

Haaa.. satu lagi. Celcom broadband ni akan di resetkan monthly upload/download datanya pada setiap 8hb setiap bulan. So, 7hb aku kaw2 laaa habiskan 1GB tu..

Korang takpe laaa.. Pakai yang mencanak punya.. Huwaaaaaa.. tunggu unifi nanti.. gaggagagaa
Hidup streamyx!!!


p/s: tapi korang mesti ada lagi besar rekodnya dari ni kan? huhuhu...

Labels: , , ,

10 Comments:

Blogger Iena farina said...

iyer ka celcom bband reset monthly upload ever 8hb???klu gt nk perabisknlh... :)

Wednesday, December 08, 2010 10:54:00 AM  
Blogger iszieylyanziy said...

hehehe,,,,ye ke 8hb???hehehe,,,,nk abes3x,,hahaha

SUKA PELIK

Wednesday, December 08, 2010 10:57:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hahahhaa....kalau boleh maintain 3-5 post sehari memang gempak laa....autopublish the SMART way to update blog.... then kita just layan blogwalking jeee

Wednesday, December 08, 2010 11:37:00 AM  
Blogger KiD said...

lena: tak caye, call 1111 (untuk celcom)

Wednesday, December 08, 2010 12:24:00 PM  
Blogger KiD said...

isziey: pun call ler 1111 celcom center.. hehehe

Wednesday, December 08, 2010 12:25:00 PM  
Blogger KiD said...

suka pelik : singgah je ke? hehehe

abg man : haaaa.. tu laaa, memang pakai auto publish.. pastu BW.. anyway ada lagi tak blog kommuniti macam Blogger.my dan gengblogger?

Wednesday, December 08, 2010 12:27:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm..... kalau tak silap.... imcurtain , jombuzz.... rasanya dah cukup dah tue.... ;-p

Wednesday, December 08, 2010 12:58:00 PM  
Blogger miZz_nizZ said...

kenea pulun gune tol2 ek..?pasni sari10 entry lak leh kot.haha

Wednesday, December 08, 2010 1:55:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: tq

mizz nizz: pulun sampai lebammmm.. hahahaa

Wednesday, December 08, 2010 2:43:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

hahaha...hidup tumixx!!!ehh...saloh blog plak..=p

Wednesday, December 08, 2010 5:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home