This Page

has been moved to new address

Mengantuk?? Sayangi Mata Anda

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Mengantuk?? Sayangi Mata Anda

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 November, 2010

Mengantuk?? Sayangi Mata Anda

Pegi keje petang.. Balik keje nak dekat tengah malam..
Penat. Letih. Ngantuk.

Mata ni rasa macam ada gam aja... hehehee

Tiba-tiba teringat kan benda alah yang aku ada.. Memperkenalkaaaannnn...

Pengurut mata a.k.a. eye massager!!

Aku rasa ramai yang tau mende nih. Tapi ramai gak yang tak guna sangat. tul tak? hehehee.. maklumlaahh, kita ni buat2 derk jer..

Actually, bagi aku eye massager ni bagus.. Time betul2 ngantuk, time stress, dan masa2 yang kita nak rehatkan otak.. 15 minit jer.. Mula2 sembur cecair permata hijrah (siang/malam) ke mata.. then kita pasang je eye massager kat mata kita.. Kat mata orang lain pon boley.. suka ati korang laaaa...

Haaaa.. macam ni... ensem tak? wahahahahaaaa


"Dalam sains perubatan tradisional China berdasarkan kepada prinsip akupunktur dan urutan, ia menghubungkan urutan magnetik dan mekanikal ke tempat-tempat di sekeliling mata. Di samping itu ia merangsang perjalanan darah ke mata, mengaktifkan sel-sel pada mata dan otak serta meningkatkan aliran oksigen ke mata dan otak. Penggunaan produk ini secara berterusan dapat membantu meningkatkan penglihatan dan kuasa daya ingatan selain dapat melegakan keletihan mata dan tekanan yang terdapat dalam mata dengan cepat." - fuuuuuhhh.. penat aku taip, bukan copy paste okay!!!



Aku bukan jual or nak promote mende nih.. kalo korang nak, gi laaa carik kat permata hijrah ke.. or kedai yang jual mesin urut. heheheehe.. harganya dalam RM120 kuut.. :)


Daahh... aku nak urut dulu!

Labels: ,

7 Comments:

Anonymous AngAh said...

hahaha,, dah mcm mater belalang dah ha,,, blk t angah nak pnjm bole,, hehehehe

Thursday, November 11, 2010 11:56:00 AM  
Anonymous ShA said...

angah:mata belalang kat kg la...hihihihi...

Thursday, November 11, 2010 2:07:00 PM  
Blogger KiD said...

skali mata belalang daaa...
nak pinjam, amik je laa nnt..
RM2 untuk 15 minit... tq

wahahahaaaa

Thursday, November 11, 2010 2:11:00 PM  
Blogger kak ina kl said...

oooo mahal gak ek..tak belilah gamaknya

Thursday, November 11, 2010 5:06:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

kak ina : benda kena guna selalu.... baru la tak terasa mahal.....ianya suatu pilihan....nak tengok benda2 menghijau kat kl nie kan tak banyak....hehehehe

Thursday, November 11, 2010 5:34:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

macam2 produk sekarang ada di pasaran kan

Thursday, November 11, 2010 8:23:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina : cheap thing not good. good thing not cheap.. heheh

abg man : kena laa pakai, saper yang 4 mata tuh.. hehehe

sharinginfoz : dapatkan yang original..!!! hehe

Thursday, November 11, 2010 11:57:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home