This Page

has been moved to new address

30 days Countdown..!! Yang mana satu eh?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: 30 days Countdown..!! Yang mana satu eh?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 November, 2010

30 days Countdown..!! Yang mana satu eh?

9/11/2010

Bile teman nengok tarikh harini, tibe2 teman teringatkan sesuatu.!! tibe2 je terus sejat naik ke kepale. ghupe2nye ade lagi SEBULAN sebelum teman nyambut zuriat baru. Kalo ikut kire2 dulu, 13/12.. tapi kalo ikut scan, 9/12.. idok ler beze jauh benor.. teman idok ler kecut ala2 berani sket. tibe2 lak teringat pasey video utube yang nunjuk pompuan bersalin.. huhuhuhuu..

Teman idok ler takutkan darah. Darah teman jenis O lagi.. kekekeee.. tapi, memandangkan kite manusie idok ler tahu ape yang akan datang.. kat kite ade ler pilihan, dan kite usehe dengan ape yang kite pilih tu hendaknye..

Ceghite nyer, pasey tempat my Sha nak bersalin nanti.. Mule2 kate nak ke situ. Lepaih tu nak ke sinun, skrang nak ke sinin lak.. hehehe.. teman nak juge ler tanye kome, mane2 yang ader pengalaman ke.. feedback ke.. pasey tempat2 yang nak beranak nih..

So far, my Sha nak ke....

UMRA, kat seksyen 13 Shah Alam
kalo idak, pegi je ke...

Sepital Putrajaya
Pade mulenye nak ke...

An Nur, Bangi
So far.. buat masa ni my Sha nak ke UMRA Shah Alam.. Teman harap kalo ader sesaper yang ader info atau cadangan lain yang dapat meyakinkan teman dan my Sha.. sile2 laaa yea.. Sharing is caring bak kata orang.. chheewwaaahhh..

Ape2 pun, degup jantung teman makin laju dari biasa dah. Nak buat biase takleh lak.. nak pikior sangat nanti lari lak fokus koje.. ermmmm.. buat dua2 aje laa yob!! hahahaaaa..
Kepade kome di luor sane, doa2kan laa yea kesihatan, keselamatan dan kesejahteraan kami semue.. Ameen..

Next week, teman bagitau result scan terakhir yea.. sebab dulu scan tak nampak.. :)
Wasallam..

Labels:

8 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Hurrmmmm...... apa kate just get the info dari member kat FB tue.... Mungkin ada yang boleh membantu

Tuesday, November 09, 2010 9:31:00 AM  
Anonymous anGaH said...

Angah rs ok kut bab kan der org kat kmpg wat kat c 2 kan,,, insyaallah,,,, mudah2han sma nyer slamat,,, amin,,,,,

Tuesday, November 09, 2010 11:54:00 AM  
Blogger KiD said...

haaa... lagi satu, kite tak tau bile nak bersalin.. pagi ke.. petang ke.. siang ke.. malam ke.. hope mudah and selamat.. huhuhu..

dup dap dup dap...

Tuesday, November 09, 2010 12:09:00 PM  
Anonymous ShA said...

Amiiin...kat UMRA la kot...hehehehe

Tuesday, November 09, 2010 12:43:00 PM  
Blogger ibu iman said...

mane2 pun ok... paling penting doa dari suami n parent... InsyaAllah segalanya akan dipermudahkan. to shalina... jgn lupe mintak ampun! :P

Tuesday, November 09, 2010 1:04:00 PM  
Anonymous ShA said...

TQ ibu iman!!!segala nasihat akan sentiase tersemat diminda dan sanubariku,,, ;)

Tuesday, November 09, 2010 1:51:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

InsyaAllah...sumernyer dipermudahkan dan selamat... -syida-

Thursday, November 11, 2010 12:51:00 PM  
Anonymous ShA said...

thanks syida.... ;)

Thursday, November 11, 2010 7:41:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home