This Page

has been moved to new address

Aku Lulus!!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Aku Lulus!!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 November, 2010

Aku Lulus!!!!

Yahoooo!!!! Yabedabeduuuuuu..!!!!

8/11/2010.

Hari ni ado Assesment kek tompek training den, Semua House.. Hari kelimo keje teghuih ado assesment. Kalo tak lepaih 85%, kena re-sit. Kalo tak lepaih, almaklumlah diorang kato Bye Bye.. fuuuuuhhhhhh...

Semuo masing2 fokus dan concentrate kek trainer. Mintak tips dan sedikit kato buek semangat. Apo yang best kat batch den ni, masing2 support apo yang member lain buek. Dalam kato lain, bantu untuk sokongan moral laa.. I Support Youuuuu!!! Challange!!!!

Dalam kul 4 suku potang tadi, baru laa semuo dapek tau score masing2. Alhamdulillah... den lulus gak akhirnya.. 89.4%..!!! Den tak kisah laaa macam mano diorang evaluate, but ape yang den dapek dari asessment ni, need to improve some soft skills, be patient, and get some information.. fuuuuhh, speaking laa sket kan sobab hari2 den kono speaking.. English communication skills laaa katokan..

Haaaaa.. dongan hati den yang gumbira memang dah aim nak poie boli Subway. Dah 8 bulan den tinggalkan KL, ado subway kek sebolah oldtown white coffe kek CIMB jln raja laut. Toghuih den order BMT, Turkey & Chicken slice dongan Roasted Beef.

BMT, Turkey & chicken slice, Roasted Beef

Amboih.. ingat den makan sorang ko? Den boli untuk my Sha and si Milah yang ada kek umah laaa.. Demi menyambut kelulusan den ari ni.. yeeehaaaaaa!!!! Jom order...

Kalo bekpes set, ado laaa RM6.30

Terbaeekkk dari Subway...!!!
Haaaa.. ekau orang pernah poie makan kek Subway tak?? Cubo laaaaa skali. Macam den ni, dah berjayo hasut bini den untuk suko makan subway nih... hahahahaaa..

Ekau musti Cubo!!!! Hoben jang Hoben!!!!
ooopppss.. kejor yob kejor!!!

Labels: ,

5 Comments:

Blogger aida said...

tahniah :)

Monday, November 08, 2010 6:57:00 PM  
Blogger KiD said...

tq.. jom makan subway ISO geng!! hehehe

Monday, November 08, 2010 7:17:00 PM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

uit. uit. salah negeri weiii........ murka. murka.

Tuesday, November 09, 2010 8:12:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... firstly tahniah yea....biasa gak lalu kat SUBWAY nie tapi belum tergerak nak cuba.... bila tengok nie.... macam ada rasa mau cuba laaa.... yossh

Tuesday, November 09, 2010 9:20:00 AM  
Blogger KiD said...

eleh waaa.. gue westernn... kekekeke

abg chaq.. tq.. kalo tak cuba, cuba2 laaa.. kite leh select ape yang kita nak.. jenis roti, baked ker, roasted, topping dia.. sauce dia.. nak 1000 islands ke, mayo, chilli, bbq.. wow!!!

tapi biasa pukul abis amik semua... hahahaa...
kenyang laaa.. cer tgk biggest loser, diorang kan makan subway.. hahahaaa

Tuesday, November 09, 2010 11:46:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home