This Page

has been moved to new address

Sama tapi Tak Serupa

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Sama tapi Tak Serupa

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 November, 2010

Sama tapi Tak Serupa

Korang penah tak jalan2 nak gi amik kete.. pastu macam tersejat jap.. macam sama.. tapi nasib tak serupa.. hahahaaa
Dah lama dah.. kat puchong time nih.. mula2 tu betui2 laaa ingat ada kete sebijik number plate.. dah nak carik dia punya driver dah.. Boleh pulak parking sebelah kete aku.. cissshhh... ambik..!!! lari satu hurup je.. kalo kete dgn kaler kete pun sama.. lagi sejat!!
pheeewwwwww....

Yang ni saje aku nak letak.. eh, suka ati aku laaaa.. hahahahaa.. seluar ni dhiyaz86 belikan untuk aku. tapi lepas seminggu balik dari genting baru aku pakai. Seluar ala2 kain pelikat.. best!! lawak pun ader.. kembang jer rase seluar aku.. kekekekee.. tq mard..!!


yang ni pulak untuk abang aku.. Hazman.. korang gi laa tengok kat hazmanfadzil.com
oooppsss.. tapi paper bag nyer laaa.. MAN = memang ada nilai... itulah mottonya kat kedai Arked Man yang aku singgah kat Sungai Besar aritu.. hehehee


okay geng.. aku nak rileks2 jap nak siap karang nak gi keje.. dah kene shift sampai kul 2pg.. huwaaaaaa.... harap2 abis awal laaa training karang. nanti aku citer pasal training kat bangsar.. hehehe

Labels:

5 Comments:

Anonymous ShA said...

SLaMat b'TrAiNinG yEE!!!JGn SaMPaI t'LeLap UdAhLe Yea....hehehehe

Tuesday, November 09, 2010 2:00:00 PM  
Blogger KiD said...

yea mummy!! rasa macam nak bawak bekal kopi jer.. hehehehe

Tuesday, November 09, 2010 2:11:00 PM  
Blogger kak ina kl said...

salam kenal..adik hazman ker...tq sudi jenguk blog akak yer

Tuesday, November 09, 2010 2:58:00 PM  
Blogger KiD said...

salam.. kak ina kl.. ni adik hazman..
baru je belajar buat blog.. tq jugak.. keep in touch yaa..

Wednesday, November 10, 2010 6:42:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Yooo.....memang kebetulan la kan.....kalau orang gila ekor sure dah beli nombor dah...Anyway pandai yea tag gambar paper bag tue....Fyi .... kat Kak Ina nie adalah blogger yang aktif dalam aktiviti NUFFNANG...

Wednesday, November 10, 2010 10:22:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home