This Page

has been moved to new address

Kenduri Kahwin Black & White

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kenduri Kahwin Black & White

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 November, 2010

Kenduri Kahwin Black & White

6 November 2010...


Hari ni sambung berehat lagi.. Cuma tengah hari je ada kenduri kawin kat Sekendi. Rombongan menghantar pengantin ke sebelah lelaki. Kalo laa perasan kan, yang Abang Chaq gue pegi ari tu daaa.. kira yang ni kenduri sebelah laki laa pulak. Kul 11 suku gerak laa dari rumah Pak Ngah Berahim, sebab sandingnya dalam kul doblas..



Kali kali kedua gue tengok tema kenduri kawin kaler hitam-putih. Nakkan kelainan laa kiranya camtu. Its Black!! Its White!! But, masa gue punya dulu lagi vogue tau.. Orange sebelah wife and my resepsi Turqoise+pink.. curlaaasss.. hahahaa


Makan lauk kendurinya.. sedap laaa.. lauk kampung. Kalo boleh tambah, gue nak tambah laaa.. Tapi nengok ramai lak orang berdiri tunggu turn nak makan, maka sepinggan je laa. Tu pun my Sha punya lauk gue sebat.. hahaha.. Nak tengok pelamin??? haaaa... amikkkk...


Dan dapat goodies tokey kerepek skaligus promote diorang nyer kedai.. kerepek pisang dan bahulu. yeaahhhhhh...


Pastu, gue meneruskan perjalanan semula ke Sungai Besar. Nak beli kemeja, remote Astro dengan.... beli laa ape2 yang patut. Gue memang dah aim kedai ni.. sebab entah sebab apa terpaut dengan Kedai Arked Man nih.. Alaaa.. kalo korang pusing2 pekan sungai besar nih, jumpaa laaa Arked Man nih.. banyak jual kain2 pasang, baju2 lelaki dan pompuan, kelengkapan gi haji/umrah. Yang best.. harganya berpatutan, airconded, dan islamik.. sentiasa dipasang dengan cd2 ceramah yang best kalo didengar. :)


Hasilnya, dua lai baju kemeja.. Satu kaler orange.. Maka secara sukarelanya my Sha offerkan untuk blanje yang kaler orange je laa.. jadi laaa.. hehehe. Then, pusing2 nak cari bateri henpon abah tapi tak jumpa. Terus gi tapau murtabak ayam, roti john, air laici dan air asam boi.. Gambar2 tak sempat nak ambik sebab dah dalam perut. wakakakaka.. Cuaca dah makin terik nih..

Gue balik dulu.. Nak sambung terapi (tido laaaa.. )

oooppssss.. Selamat Pengantin Baru Azie & Amin....

Labels: ,

4 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaaa.... nice jugak diorang punya pelamin tue.....hmmm ade permintaan dari member blogger :- diorang nak info details lengkap pasal MEE UDANG ( alamat,contact ,landmark ) - boleh la buat post kalau balik SG BESAR next time ....

Sunday, November 07, 2010 12:09:00 PM  
Blogger Lazyf said...

melerts tol pelamin itew!!!

Sunday, November 07, 2010 6:05:00 PM  
Blogger KiD said...

wokeh.. nanti akan diusahakan.. dah beratur dalam mindaku ini.. hehehe

lazyf.. osh kosh laa kan melerts.. uols nak buat macam ittew gak kerw..? hahahaa

Sunday, November 07, 2010 7:33:00 PM  
Anonymous Angah said...

awat hangpa x bergmbr ngan pengantin erk?? hehehehe

Tuesday, November 09, 2010 7:51:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home