This Page

has been moved to new address

John Cena

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: John Cena

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 November, 2010

John Cena

Korang suka wrestling tak?
tak.. sikit2 jer..
Saper wrestler yang korang kenal?
Hulk hogan, stone cold, the rock...
Korang ada wrestling nyer collection ke?
takde..

Ape ada hal... ape jugak jawapan korang, aku nak citer sikit..
Aku ada collection t-shirt.. tak laa banyak.. ada baru 3 lai.. Yang dulu2 entah ke mana.. tu pun my Sha dok jeling2 mana dok dapat beli nih? hehehe..

Kat Malaysia takde laaa orang nak jual. So, aku kena beli dari obersea laaa.. harganya ala2 berpatutan laaa.. Korang search laaa kat ebay or mudah.. hehehe
Skrang, my peberet wrestler adalah JOHN CENA. Korang tau tak? kalo tak tau.. gi google.. hehehe.. badan dia sebijik macam aku.. kui kui kui...


Yang ni, Attitude Adjustment...

Chain Gang Assault Cenation
Latest.. Never Give Up, Cenation
Haaaaa.. korang ader?? aku kan suka wat collection.. nak tengok collection lagi?? tunggu laaa lain punya entry eh.. tapi, korang pun share laa jugak ape collection korang. hehehee...

"If you want some, Come get some!"

You Can't See Me!!!!

Labels:

2 Comments:

Anonymous kisahsensasi said...

amboi.... kalau dah minat tu beli sampai ke oversea nun....

Monday, November 08, 2010 12:31:00 PM  
Blogger KiD said...

huhuhu.. biasa laaa.. rasa tak lengkap kalo takde.. tu sebab dari minat laaa.. orang lain takde.. hehehe

Monday, November 08, 2010 6:21:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home