This Page

has been moved to new address

Training di Menara TM

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Training di Menara TM

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 November, 2010

Training di Menara TM

Fuuuhhh.. penatnya..
dah lama tak koje dalam kesesakan.. mana tak nyer, kat Genting tenang aman sentosa.. but... Challange!!!! itu yang penting. stamp yourself.. steady KiD..!!

semalam bermula laah era training aku kat Menara TM, dibawah trainer2 VADS yang baru. kat sini kami ditrain pasal sistem, produk and ofcourse cara kerja laa.


Dalam kul 3.15ptg, aku gerak dari putrajaya. malas nak gerak awal sangat sebab member2 aku yang lain pun datang sampai lebih kurang time kul 4. hahaaaa.. Ok laa jalan tak berapa jammed.. kete banyak je kat highway. Dan lama gak laaa aku tak gi area sini. 


Sempat jugak laaa aku snap gambar ni. Saper yang tak tau menara TM, yang kanan tu laaaa tempatnya. Saper yang terror, mesti tau aku amik gambar ni dari angle mana. hehehee


Lalu pulak bawah flyover kat pintu UM, banyak pulak iklan TM.. teruja jap aku.. hahahahaa.. Maklumlah, dah jadi kuli kat situ.. kekekekee



Ni laaa bilik training kitorang. Sorang ada satu PC. Dalam PC tu laa segala macam bendalah pasal TM ada. Kelas aku ada 20 orang, kelas lagi satu ada lebih kurang camtu gak kut. 4.30pm-2.00am. Break kul 7pm sampai 8.30pm.. Okay laaa tu geng.. mencekik kat mapley LRT Kerinchi.


Ni laaa pandangan dari tingkat 40, Menara TM pada waktu malam. Sungguh bercahaya di mana2. Jam pukul 8.41pm, so jalanraya masih penuh dengan kenderaan.. hahahahaa (skema lak ayat aku nih) Oh yea, nama trainer kitorang Benyamin @ Benjy.. nanti aku citer pasal dia gak. hahahaaa.. So far, dia ok laaa. helping person. Hope dpt byk ilmu dan guide dari dia laaa.. :)


Okay geng... Selamat Bekerja!!!!


Labels:

10 Comments:

Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

haihh... tau la TM.... segala benda nk olen! fening.........

Wednesday, November 10, 2010 8:22:00 AM  
Blogger KiD said...

bini gue pun suka orange.. jangan tak tau kakak iparmu ittew.. muahahahaa

Wednesday, November 10, 2010 8:55:00 AM  
Blogger Lazyf said...

dkt jew lew ngan opis iols kt Bangsar niew... :p

Wednesday, November 10, 2010 9:34:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Rutin keje dah berubah skang.... all new adventure.....

Wednesday, November 10, 2010 10:34:00 AM  
Blogger KiD said...

lazyf : lepak kat kerinchi laaa jom!

abg man : ofcoz laa.. hope ada sukses dihadapanku!!

Wednesday, November 10, 2010 11:06:00 AM  
Blogger aida said...

i've been there last time. level 36 :)

Wednesday, November 10, 2010 7:22:00 PM  
Blogger KiD said...

level 36..?? Tenaga Nasional ek? hehehe

Wednesday, November 10, 2010 7:34:00 PM  
Blogger aida said...

hehehehe..yup. praktikal sana dulu. rindu giler menara tu.

Wednesday, November 10, 2010 11:16:00 PM  
Blogger Ainul said...

kid keje tm ke? department mana? ainul TM gak.kt annexe 1.

Tuesday, November 23, 2010 8:29:00 AM  
Blogger KiD said...

ainul.. kid baru je dalam training.. Under VADS..
skrang kat tingkat 40 menara TM.. nnt ke VADS TTDI bila nak OJA..

annexe sebelah je laa kan? :)

Tuesday, November 23, 2010 9:30:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home