This Page

has been moved to new address

My Transformers

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: My Transformers

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 November, 2010

My Transformers

Haaaa... saje menggatal takde bende nak buat..


Memperkenalkan...


Mr. Optimus Prime...
dan Mr. Bumblebee...



Haaaaaaa.... nak tanya.. Korang ada tak?
alaaaa.. ni kan mainan budak-budak.. ape daaaaa...


Kalo korang cakap camtu, silap sikit laaa..(bagi aku) hahahahaa
sebab aku tengok ramai orang dewasa yang kumpulnya..
Yang aku beli ni pun second hand tau.. masa time Transformer : Revenge of the Fallen nak kuar. Gi Amcorp Mall pagi2 dengan my Sha, pastu terkijat2 aku nak mende alah nih.. hahahahaa.. lawak je my Sha tengok. Seb bek dia paham.. hehehee

Ni, time mereka menjadi kenderaan a.k.a. normal... time aku bosan sangat takde keje, dok transformkan diorang je laah.. dah takde keje kan? hahahaaaa

Dua bijik mende alah ni pun dah RM120.00. Pay it or leave it!!! hahahaa...
itu pun harga selepas tawar-menawar dengan brother yang jual tu. Nanti aku citer pasal Amcorp Mall lak.. haaaiishhhh.. memang dah bersusun jadual kat kepala aku nih.. hehehe

Autobots!!! Ready to Transformmmm!!!

Labels:

8 Comments:

Anonymous ShA said...

mmg terkijat2,,,mcm kanak2 riang!!! hhihihihi

Thursday, November 11, 2010 7:30:00 AM  
Blogger KiD said...

KiD... biasa laaaa... ;p

Thursday, November 11, 2010 7:49:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hahahaha..... sebenarnya hobi yang bagus nie.... kalau 10-20 tahun lagi confirm harga transformers tu mencanak2 naik kalau jual kat EBAY....

Thursday, November 11, 2010 7:59:00 AM  
Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

eeee..... budak2!!! (tp rase nk la yg kaler kuning tu...) mana mau cari??

Thursday, November 11, 2010 8:17:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man : harga skrang pun boleh tahan.. kalo yang baru nyer dalam RM100++ dan tinggi dalam 8 inchi.. belum yang bagak2 lagi.. hehehe

dhiyaz : itu mr bumblebee.. anda leh carik kat toycity.. wakakakaa.. tapi, nak gi pasar karat amcorp mall.. jom!!!

Thursday, November 11, 2010 8:30:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

mahal gak kan tapi minat punya pasal

Thursday, November 11, 2010 10:27:00 AM  
Blogger KiD said...

hehehe.. ader yang berminat? :)

Thursday, November 11, 2010 12:29:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

meh tengok koleksi di sini...
http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2010/05/my-stuff-part-1.html
ada beberapa jenis marvel heroes...^^'

Monday, November 29, 2010 6:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home