This Page

has been moved to new address

Jom Blogwalking

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Jom Blogwalking

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 November, 2010

Jom Blogwalking

Hari ni takde watper.. cuma balik dari Sg Besar then ke Kajang jap. Rasanya sementara auto publish post nak kuar, saje je laa nak promote sket.. My siblings nyer blog.

                    V
                    V
                    V
Yang pertama, iaitu abang sulung :

http://hazmanfadzil.com/ Hazman Fadzil

                             V
                    V
                    V

Yang kedua, iaitu adik perempuan pertama :

http://dhiyaz86.blogspot.com/ Mardhiyyah Fadzil

                    V
                    V
                    V

Yang ketiga, iaitu adik perempuan kedua :

http://malyillusion.blogspot.com/ Malyanah Fadzil

Sambil-sambil or takde mende nak blog, korang usha laaa blog2 adik beradik gue nih.. Kot2 ada idea baru ker.. sharing exp. ker... BUT!!!

yang penting skali, korang kena laaa masuk blog ni.. curlasss wooo!!!

Klik sini!

Korang masuk blog aku nanti, klik kasi ikan makan.. main2 dgn ikan.. aku rasa mcam terapi ikan pulak dah.. hahaha
wokeh.. jom blogwalking!!! see you when i see you.. :)

Labels:

1 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... time kasih la sebab kasi promote my blog.... ;-p - nanti abg kasi boucer 7ELEVEN... hehehe

Monday, November 08, 2010 12:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home