This Page

has been moved to new address

MEGAMEN vs MEGAMIND

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: MEGAMEN vs MEGAMIND

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 November, 2010

MEGAMEN vs MEGAMIND

halo halo halo kopi ke milo..
meh sini follow follow...

Penat ke hulu ke hilir..
Kerja pagi sampai petang..
Kerja petang sampai malam..
Badan pun dah naik lemau..
Mata pun berpinau-pinau..

Takde tenaga, mula laa lesu..
Bila lesu malas laah kerja..
Ape lagi nak buat pun tak tahu... hehehehe
(ni pantun ke gurindam..?)

Untuk suppliment.. aku ada..

Memperkenalkaaaaan...

Mr. MEGA MEN..!!!!

Salah satu produk dari GNC. Oooopsss.. aku bukan nak meniaga kat sini ek. cuma nak berkongsi je. Sharing is caring.. eeewaaahh.. Mega Men, bukan MegaMind

Ok, tak laa lama aku makan suppliment nih. setelah diperkenalkan oleh member aku, farid dan ijoy. Diorang siap jadi member GNC lagi. Haaa, ni khas untuk LELAKI yea. Yang perempuan tak payah ngada ngada nak makan gak. Dah namanya MEGA MEN. Yang ni baru punya, MEGA MEN active. dulu MEGA MEN je.

Bagus tak bagus.. aku makan sebulan, lepas tu my Sha pregnant. Kebetulan atau sebaliknya Wallahua'lam. Setelah menunggu setahun tiga bulan. :) Sama macam member2 aku. Cuba cuba dulu mungkin serasi. Hasilnya Alhamdulillah. Harganya pun boleh tahan. RM150++ rasanya. But kalau member dapatlah diskaun 20%. Ada 90 biji tablet dan sehari dua biji lepas makan.

Yang specialnya, MEGA MEN ni adalah timed released. Maksudnya, suppliment ini akan tersimpan dalam badan, kalau diperlukan baru dia release. Berbeza dengan vitamin biasa yang lain. Lepas makan, kalau badan kita ok, terus akan keluar ikut najis. Haaaa, macam tu laaa kan. Sorry laaa kalo ada pakar perubatan kat sini eh.. hehehe

Okay, kalau nak dietary suppliment, aku syorkan MEGA MEN dari GNC.

MEGA MEN yea.. bukan MEGA MIND... :)

Labels: ,

5 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Whoaaa.... Ni supplement baeekkk punya.... sponsor sebotol yekkk....

Thursday, November 25, 2010 8:02:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

dah bunyi macam kartun pulak dah...hehehee

Thursday, November 25, 2010 8:05:00 AM  
Anonymous Kafe Que said...

ni..sharp shooter

Thursday, November 25, 2010 7:58:00 PM  
Blogger KiD said...

@abg man: mmg baeeekk punya

@kancil biru : ni leh jadi bapak kartun.. hehehe

@kafe que: mmg leh jadi sharpshooter ooo.. hehehe

Friday, November 26, 2010 12:28:00 AM  
Blogger f.z.k.a said...

wahh!!terboeekk!!blom kawin ley try ker?haha

Sunday, November 28, 2010 4:42:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home