This Page

has been moved to new address

Beratnya Kakiku..!!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Beratnya Kakiku..!!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 November, 2010

Beratnya Kakiku..!!!!

Terasakan langkahmu makin laju...
Melangkah batas rindu..
Dan aku pun memburu..
Mentari yang jauh...


Cheeewwaaaahhh.. layan lagu Hattan lak nampak..
Langkahmu makin laju..
Bila pasal langkah, mesti pasal kaki laaa kan..
Bila pasal langkah laju...?? pasal ape lak... hehehe

Memperkenalkaaaaan.....



Mr. Ankle Weights!!!!´╗┐

Benda ni adalah pemberat buku lali secara detailnya. hahaha.. lawak lak bunyinya.. Letakkan kan atas buku lali. Senang aje nak pakaikannya.. selit2 masuk gitu..


Ada laaa tempat lekatnye tuh..


Haaaaa... cenggini laaa pakainya... Ni, time mood nak excercise´╗┐ laa kan. Boleh dibawak ke jogging or training. Dulu, aku pakai time nak main badminton. Jom laaa beregu!!! hehehehe

Benda ni berat tak?? cuba tengok gambar bawah.. 10kg beb!!!


Eh eh.. mesin timbang aku rosak rupanya.. memang stay kat 10kg je.. hahahahaa. Ankle weights aku ni dalam 500gram je untuk satu. So, dua2 kaki.. Satu kilo je laaa ngangkut benda ni bawak jalan. Lepas jalan2, jogging2... kaki korang akan terasa ringan ya amat.. hehehee

So, nak cuba???´╗┐

Labels: ,

3 Comments:

Blogger kak ina kl said...

tak pernah lagi tenguk benda ni..sbb hb tak pernah gna n pun

Tuesday, November 16, 2010 4:52:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Whoaaa....kalau guna untuk walkathon okey je kot.... ;-p

Wednesday, November 17, 2010 1:47:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina.. boleh je pakai time nak masak2.. hehehe

abg man : bawak gi keje pun boley.. sorok dengan kaki suar.. :)

Wednesday, November 17, 2010 8:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home