This Page

has been moved to new address

My Magic Ball

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: My Magic Ball

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 November, 2010

My Magic Ball

Halo halo halo... kopi ke milo..
meh follow...

Ada satu benda..
ada kuasa elektrik..
kalo pegang ada elektrik kat tangan..
tapi tak laaa rasa sakit.. hehehee

memperkenalkaaaaan...


Mr. Plasma Ball..!!!!

Bercahaya dalam keadaan gelap...
Aku beli ni masa dengan bawak jalan2 student aku kat Sg. Wang. tertarik menarik kau memang d'bomb lak.. :)

Yang ni aku tengah cas kuasa letrik dalam badan aku.. hehehee


Yang pasti, aku akan ON kan lampu ni bila rasa boring takleh tido.. heheehe.. Boleh di ON secara suis manual.. atau mengikut suara.. Maksudnya, kalo kita bersuara or tepuk tangan.. lampu plasma ball ni akan ON dengan sendiri mengikut berapa lamanya suara tu.. kalo pasang lagu.. dia ON je laaa ikut lagu tu.. :)

Alaaa, masa kecik-kecik dulu kan ada gi petrosains.. dok pegang mende nih, sampai ada yang terpacak rambut.. hehee.. tapi ni tak laa camtu.. tapi ia COOL beb!! :)

Labels: ,

11 Comments:

Blogger dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said...

huihhh....daddy xde keje la tu sampai sume brng kasik keluar..hohoho...

Tuesday, November 23, 2010 12:30:00 PM  
Blogger Eyriqazz said...

hak4..tak sangka bro minat magical ball camni....

Tuesday, November 23, 2010 12:36:00 PM  
Blogger KiD said...

mard : biasa laaaa.. keje kan kul 4.30 ptg.. kekekee

Tuesday, November 23, 2010 12:43:00 PM  
Blogger KiD said...

eyriqazz : minat benda2 yang menarik hati yang kdg2 org tak minat.. tapi benda tu best.. hahaaa..

Tuesday, November 23, 2010 12:44:00 PM  
Blogger L said...

salam, singgh sini n follo, follo me back yarh
http://lolz-l.blogspot.com/ =)

Tuesday, November 23, 2010 12:58:00 PM  
Blogger KiD said...

wokeh... no prob.. :)

Tuesday, November 23, 2010 1:12:00 PM  
Blogger hans said...

haahahaha
bagi aku satu la
cam best jer plak aku tgok
hehehehe

P/S : Mat Rempit! Kawan Mat Rempit! Wayang! Terkejut!

Tuesday, November 23, 2010 2:22:00 PM  
Blogger caliph shuriken said...

lawa kaler tu, suka tgk jgak ^^

Wednesday, November 24, 2010 12:20:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hahahaha..... Glow in the dark.... Boleh buat rancangan selangkah ke ALAM MISTERI nie.... ;-p

Wednesday, November 24, 2010 8:17:00 AM  
Blogger KiD said...

@hans : aku pun ader satu.. hehehe

@caliph : best wooo.. layaaaaan..

@abg man : haaaa.. glow2 boleh cas elektrik kat badan.. kekekeke

Thursday, November 25, 2010 7:15:00 AM  
Anonymous JOHN MIXUL CENATION said...

memang best mende nie.. aritu masa g KL ada la nampak. harganya rm30. rasa cam nak beli tapi xbeli

Wednesday, December 08, 2010 10:36:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home