This Page

has been moved to new address

Jom Makan Makaroni

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Jom Makan Makaroni

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

03 June, 2011

Jom Makan Makaroni

Aku lapar.. aku lapar.. penat dan letih. fuuuhhh, bila lapar ada pulak makanan kat rumah. Waaahh Makaroni.!! Dengan campuran daging ayam kisar dan cheese, sudah tentu mengenyangkan. Jom teman makan!


Naaaaahh.. aku zoom sikit lagi..

Sedap woooo...! aku tambah dua pinggan lagi.. hehheehe.. huh, nak berehat laa pulok. Penat balik keje, baik korang lepak sini klik dekat SINI jika nak benda CUTE!!

Labels: , ,

7 Comments:

Blogger hanani said...

Kid masak ke ni? Terer.. :)jom tengok Myvii baru.

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

Friday, June 03, 2011 9:23:00 PM  
Blogger aku_azreen said...

lapar..............................

Friday, June 03, 2011 9:53:00 PM  
Anonymous Nava Krishnan said...

very simple recipe for sure.

Friday, June 03, 2011 10:08:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

pergh.kita makan nasi ayam je.Ilham makan sekali x?huhu

Friday, June 03, 2011 10:46:00 PM  
Blogger mushroom said...

peh.. nampak sedap.. tapi dah muak pulak makan makaroni ni

Saturday, June 04, 2011 2:53:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

makan makaroni nie cepat kenyang perut....

Saturday, June 04, 2011 2:27:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

simplenya makaroni..mana bahan2 yang lain mcm daun bawang tak letak? tapi memang sedap makaroni ni lagi2 buat sup...pergh!!!

Wednesday, June 08, 2011 11:14:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home