This Page

has been moved to new address

Komen Terbaik Menang RM10

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Komen Terbaik Menang RM10

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 June, 2011

Komen Terbaik Menang RM10

Cuba korang klik Video di bawah ni dan pahamkan dulu..

 
Entry Tips Earning ChurpChurp yang Mudah | Dapat Advertorial Lagi! sebelum ini ada aku nyatakan dalam perenggan terakhir, bahawa 2 pengkomen terbaik akan mendapat saguhati RM10 setiap seorang.

Ikhlas dari aku. Ini adalah salah satu tanda terima kasih kepada korang semua yang singgah di sini sejak aku dapat Cek Nuffnang Pertama!! | Masyuk Berganda di hari G.... Dan ambil peluang untuk dapat apa yang dapat aku kasi.. Tak laa bessaarr sangat, tapi jadi laaa kan?

 Pemenang komen pertama adalah dari Sern:

Dan Pemenang kedua adalah ibu iman:

Tahniah kepada kedua-dua pemenang!! Sila emelkan kepada aku, shamdfazley@gmail.com dan bagitau yang korang nak transfer RM10 ke akaun atau nak TOP UP RM10. Tolong bagitau Celcom ka.. Meksis kaa.. digi kaa.. orait!!

Kepada pengurusan www.dumex.com.my anda sebenarnya ada pengguna yang setia dengan pengalaman mereka sendiri. Terima kasih DUMEX!! Ramai yang lebih yakin dengan DUMEX MAMIL GOLD sekarang.

Nantikan hadiah dari blog SHAKIDDO akan datang. Tunggguuu!!!!!

Labels: , , ,

3 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

alamak,dapat free.bestnya kid.lor,tak tahu pon.mua..sedihnya.melepas.

Sunday, June 05, 2011 9:16:00 AM  
Blogger Sern said...

wow! thanks bro. tak sangka ni. Just katakan apa yang betul..thankiu3..dah send kt gmail bro. sern90@gmail.com

Sunday, June 05, 2011 2:55:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: takpe... akan datang ada lagi,. dont worr

sern: tahniah yea...yeaaahhh

Monday, June 06, 2011 8:57:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home