This Page

has been moved to new address

Lagi Duit EXTRA dari ChurpChurp!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Lagi Duit EXTRA dari ChurpChurp!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

04 June, 2011

Lagi Duit EXTRA dari ChurpChurp!!

Balik kerja seperti biasa aku buka blog, emel, facebook, nuffnang dan churpchurp. Banyak sungguh emel notification untuk add twitter friend. ni mesti penangan  Tips Earning ChurpChurp yang Mudah | Dapat Adverto... . Tiba-tiba aku tengok satu emel dari churpchurp..  Tadaaaaaaa!!!


Ingat tak dua bulan dulu ada Media Mind's survey..? cuma lengkapkan survey dan dapat RM1 untuk earning churpchurp! Selepas aku berjaya  CASHOUT CHURPCHURP Pertama!! , inilah earning latest aku selama 3 hari.
Haaa.. korang kalau nak dapat duit extra dari churpchurp dan nuffnang, kena laa rajin-rajin sikit okay.. bulat tak datang bergolek, pipih tak datang melayang.. ewah.. :)

Bulan lepas, bulan ni dan bulan seterusnya akan menjadi bulan dan tahun yang ceria buatku.. father's day dah dekat.. kali pertama nak celebrate Hari bapa nih.. Jom join OREO DADDY DUNK DI ONE UTAMA, aku dah dapat t-shirt free 19hb nanti.. :)

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger apisv2 said...

goodluck;D

Saturday, June 04, 2011 2:31:00 AM  
Blogger mushroom said...

untung gila kan :D

Saturday, June 04, 2011 3:09:00 AM  
Blogger saya_arief said...

rase mcam dapat gak kot.
hoho.
:D

Saturday, June 04, 2011 6:49:00 AM  
Blogger Bella said...

Bestnye...
dapat duit mencurah-curah dari nuffnang...

Saturday, June 04, 2011 9:37:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

memang kid ni bertuah =) dapat t shirt free sume.memang hebat =)

Saturday, June 04, 2011 11:39:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm....nak juga T SHIRT percuma tu... ;-p

Saturday, June 04, 2011 2:30:00 PM  
Blogger hanani said...

tahniah..seronok je nengok kamu happy gini. :)

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

Jom baca ni :Pahala Isteri..

Saturday, June 04, 2011 9:26:00 PM  
Blogger KiD said...

apisv2: gudluck2 juga... hehehe

mushroom: untung aje.. tak gila.. hehehe

Saturday, June 04, 2011 11:10:00 PM  
Blogger KiD said...

saya_arief: haaa... ok laaa tu kan..

Saturday, June 04, 2011 11:10:00 PM  
Blogger KiD said...

bella: hehehee.. baru nak merasa.. :)

Saturday, June 04, 2011 11:11:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: tak laaa hebat sangat.. wan pun boleh dapat jugak! :)

Saturday, June 04, 2011 11:11:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: haaaa.. dah daftar laa tu

hanani: tq tq.. saye pun happy bila hanani selalu komen kat sini.. :)

Saturday, June 04, 2011 11:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home