This Page

has been moved to new address

Rezeki Anak genap 6 bulan | SYUKUR

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rezeki Anak genap 6 bulan | SYUKUR

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 May, 2011

Rezeki Anak genap 6 bulan | SYUKUR

Hari ini genap my ilham 6 bulan. Pagi tadi pegi klinik, memang dah ada appointment kat Klinik Kesihatan Presint 9, Putrajaya. Nurse tu timbang, berat ilham dah 7.2kg, tinggi 70cm. Waaaahhh.. dah besar anak mummy dan daddy nih. Susu dah minum 4 auns, pampers memang dah tukar saiz L. tambahan pulak dengan makanan bijirin CERELAC.

Pagi-pagi dah kena bangun.. hehehe

Nurse cucuk untuk 6 bulan

uncle dgn aunty nak tengok ilham silat kaki tak? laju niiii...

Penat laaaa.. nak rehat jap.. bagi daddy blogging.. hehee
Haaaa.. kelmarin aku off, satu hari dengan ilham.. semalam keje, mummy jaga.. hari ni keje petang, dengan ilham lagi.. elok2 aku nak buat CERELAC, ilham dah tertido.. hmmm pasni dah besar leh makan biskut OREO lak yea.. tul tak ABANG MAN?

Dah genap dah ilham 6 bulan hari ni.. Tiba-tiba.....

Kringggg.. kriiinnggg... krinnnggggg.. krinngggggg... (bunyi henpon aku daaa)

Miss P : Hai.. saya dari NUFFNANG ada berita gembira untuk awak.. ni Hisyamudin Fadzil kan?
Aku : betul betul betul.. yea laaaa.. berita ape nih? suspen je...

Miss P: memang laa suspen, sebab nanti besambung pada entry lain..
Aku: laaa.. ye ke? takpe lah, nanti sambung pada 19 Jun..

kih kih kih.. pandai tak aku ubah dialog..? jeng jeng jeng.... Alhamdulillah, rezeki berblogging lagi. Kena pulak dengan genapnya ilham 6 bulan hari ni. Tapi, 19 jun?? ada ape ek??

Ape??? Father's Day?? Oohhhh.. i likkeeee!!! here Daddy come!!

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger hanani said...

bestnya..apa lah yang suspen tu? tak sabar nak tau.awk ni terer la buat org tertanya2. hehehehe :)

Jom baca niBengkel buat Pizza dan Jalan-jalan jenguk Bengkel MPV.

Jom baca niWangi wangian..harum semerbak.

Wednesday, May 18, 2011 1:36:00 PM  
Blogger Magrib said...

comel ja dia kan??

Entry terbaru dari saya.
Top 10 "weird things you do when you are alone!"
Seorang Gadis tanpa Baju ditangkap mencuri sebuah bola di pantai
Gambar selebriti yang berjaya dengan pembedahan Plastik
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

Wednesday, May 18, 2011 1:51:00 PM  
Blogger Matjoe said...

harap2 x demam kene cocok

Wednesday, May 18, 2011 2:51:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

wah!dah 6 bulan umur ilham.huhudah besar dah!apa hadiah suspen dari nuffnang tuh?

Wednesday, May 18, 2011 9:41:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: heheh.. biasa2 je kut.. tak dapat secara rasmi lagi.. kena tunggu emel

Thursday, May 19, 2011 8:57:00 AM  
Blogger KiD said...

magrib: hehhe.. tqtqtq.. mmg comey

Thursday, May 19, 2011 8:57:00 AM  
Blogger KiD said...

matjoe: thanks.. so far, injection baru ni tak demam..

Thursday, May 19, 2011 8:58:00 AM  
Blogger KiD said...

wan: tu laaa.. dah 6 bulan, kejap je.. hadiah nuffnang?? kena tunggu emel rasmi dari diorang.. hehehe

Thursday, May 19, 2011 8:58:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hua hua hua..... OREO yang sungguh lazat di bulan nie....ngeh3x....

Thursday, May 19, 2011 11:41:00 AM  
Blogger KiD said...

hahaaa.. abg man, OREO bulan depan.. :)

Sunday, May 22, 2011 10:28:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

Rezeki anak memang murah..alhamdulilah

Sunday, May 22, 2011 3:06:00 PM  
Blogger KiD said...

MYVITRD: tq tq.. insyaAllah, murah rezeki

Sunday, May 22, 2011 5:33:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home