This Page

has been moved to new address

Menangi Segera Hadiah 68 TIKET WAYANG!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Menangi Segera Hadiah 68 TIKET WAYANG!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

28 May, 2011

Menangi Segera Hadiah 68 TIKET WAYANG!

Anda mahu memenangi Tiket wayang dan hadiah? Anda mahu mencuba nasib peraduan yang mudah?
Jangan lupa untuk join GAME INI. Sebanyak 68 tiket wayang untuk dimenangi! Saper terror main game, boleh laa try. Better than nothing kan??

KLIK UNTUK PLAY!!
Hadiah untuk Pemenang!
Haaa... jangan lupa kepada sesiapa yang boring pada hujung minggu boleh main game ni. Asyik2 game sama aje.. Ni siap ada hadiah tau! cubalah.... :)

Aku nak rehat jap laa.. Balik kampung ada kenduri kawin lagi.. hehehee.. Selamat berhujung minggu!!
Jangan lupa jenguk Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......

Satu lagi hadiah besar, boleh cuba try testy CONTEST LAGI BEST!!

Labels: , , , ,

4 Comments:

Blogger Magrib said...

haaa... cita nie lawak.. pecah perut aku.. hahaha.. lawak... anyway.Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Statistik menunjukkan gengblogger sunyi pada jumaat malam
Gadis gila akan sebatang pisang
Laki aku suka yang berbulu

Saturday, May 28, 2011 12:24:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

wan baru je tengok kung fu panda 2.best gila.memang kelakar =)

Tuesday, May 31, 2011 7:21:00 PM  
Blogger KiD said...

magrib: hehhee.. lawak eh.. sila datang lagi ye

Wednesday, June 01, 2011 6:35:00 AM  
Blogger KiD said...

wan: waahh.. tgk sorang ke, berdua? hehehhee

Wednesday, June 01, 2011 6:35:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home