This Page

has been moved to new address

Perpisahan Berlaku Lagi | Sayonara IBM 34

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Perpisahan Berlaku Lagi | Sayonara IBM 34

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 May, 2011

Perpisahan Berlaku Lagi | Sayonara IBM 34

Beberapa hari yang lepas, di tempat kerja aku, dimaklumkan Team Leader aku akan berpindah ke Menara Cygal yang sebelah Menara TM tu. Jadi group aku yang baru aku join baru dua bulan akan dibubarkan. Alaaaaamak.. baru nak kenal-kenal dengan semua. Cuma 11 orang aje dalam satu group. Best wooo diorang nih,,

Jadi, adalaa buat Farewell party. Sementara ada masa dan sempat. Minggu ni dah keje tghari-malam. Ni makan-makan pizza hut, ayam goreng dan bun POPEYE TTDI, serta air botol aje.
Jam Strawberry memang sedap!

Jam, Banu, Yanie, Usmi dan Zira.. diorang senior
afiq naruto dam imran (jiwang..hehhe)
Team Leader, kat tengah tu.. Cik Ayu
Aishhh.. ni muka lapar nih.. hahaha
haaaa... ni laa sikit-sikit farewell party untuk Team Leader aku tuh. Dan juga untuk reshuffle group IBM 34 nih. Lepas ni aku pun tak passti akan diserapkan ke team mana. Terpulang laaa nanti camane. Apa-apa pun, kerja mesti diteruskan dan group IBM 34 ni memang best!!

Haaa... 1.54 pagi tu....
Orait, kalau takde jawab call.. si Imran ajmain ni dok khusyuk main sudoku-kakuro.. hahaha.. Aku?? tak dapat laa main kira-kira.. pening matematik.. wakakkakaa..

Dan lagu sayonara sampai berjumpa lagi ini (teringat masa pengakap dulu) untuk semua ahli IBM 34.. nanti keep in touch dengan aku eh.. Will miss you all guys..!!!

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

sedih2 gak, makan tetap makan

Tuesday, May 24, 2011 8:52:00 AM  
Blogger EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

Tuesday, May 24, 2011 11:04:00 AM  
Blogger hanani said...

wah,acara makan-makan.. :) tak nampak lak sedih. hehehe.. :) tak pe,kehidupan harus diteruskan..ceewwaahhh.. :)

Jom baca ni :Irma Hasmie Model Tudung D'Haja.. Jom Tengok Keluaran Terbaru Butik D'Haja....

Tuesday, May 24, 2011 11:25:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

baru je makan POPEYE kat midvalley ahad lepas....ngeh3x...

Tuesday, May 24, 2011 1:50:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

nanti dapatlah ketua baru ye =)

Tuesday, May 24, 2011 3:00:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

wowww!!jamuan yang tak leh blah tu...ekekekeke...^^'

Tuesday, May 24, 2011 7:03:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: tak sedih sangat.. happy sebab makan2 time keje.. hehehe

Tuesday, May 24, 2011 11:30:00 PM  
Blogger KiD said...

ezan: tq tq.. ikut alamat seperti dalam emel dulu yea..

Tuesday, May 24, 2011 11:30:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: makan2 tak perlu sedih2.. happy lagi ada.. hahahaa

Tuesday, May 24, 2011 11:31:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: anda memang kaki makan.. ngeh3

Tuesday, May 24, 2011 11:31:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: yupp.. opcozz

Tuesday, May 24, 2011 11:32:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: farewell party yang tak sedih.. ekekeke

Tuesday, May 24, 2011 11:32:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home