This Page

has been moved to new address

Buffered Earning dari Trudy & Teddy

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Buffered Earning dari Trudy & Teddy

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 May, 2011

Buffered Earning dari Trudy & Teddy

Korang ada baca tak entry pasal BE ke 6 dan ke 7 Serentak yang lepas. Dan aku nak kongsi apa yang ada dari BE tersebut. Sedikit tips juga kali ini untuk korang.. Tapi jom tengok apa yang ada di WEB pengiklan.


Sekali imbas, bila tengok gambar di atas, menunjukkan baju si kecil adalah berkonsepkan Klasik European, moden dan elegant. Cawang di Malaysia juga pun ada untuk para ibu dan bapa membelinya.


Waaaahh.. kat alamanda pun ada. Boleh laa aku try baju baru untuk ilham ni. Gaya baru untuk hari raya.. Maybe? hehehee. dah jadi daddy ni, kena laa berkorban sikit untuk anak. Tapi ikut juga dengan kemampuan. Ukur baju kan di badan sendiri. jadi sesiapa yang berminat lebih lanjut, boleh ke TRUDY AND TEDDY atau hubungi 603- 806 88888

Okay, dan kalau korang nak tahu, beberapa hari sebelum aku dapat BE ke 6 dan ke 7 Serentak
, aku telah update Bio survey. Nak tau mana satu.. cer tengok gambar bawah. Korang UPDATE BIO SURVEY sebulan dalam dua kali pun cukup laaa.. Blog ni parenting blog, so dapat gak laa BE dari parenting web. :)


Orait.. Selamat mencuba!!!! kongsikan dengan KLIK LIKE FACEBOOK tab di bawah!

Labels: , ,

9 Comments:

Blogger JAI said...

waahhh..masyukkkkk

Monday, May 23, 2011 12:11:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

parenting blog memang akan dapatlah kan parenting web.alhamdulillah.rezeki Ilham.huhu

Monday, May 23, 2011 1:35:00 AM  
Blogger mama shifa said...

tahniah
nanti boleh beli sepsg tuk anak
bergayalah raya kali ni

Monday, May 23, 2011 8:46:00 AM  
Blogger hanani said...

tahniah..dah ada sponsored post.. macamana nak dapat eh?itu ke yg nuffnang kol u hari tu?hehehe

Jom baca ni :Relationship Skill

Monday, May 23, 2011 12:00:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

masyukk lagi bro...rezeki anak tu.^^

Monday, May 23, 2011 6:17:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

untung betul la kategori blog parenting nie....

Tuesday, May 24, 2011 1:46:00 PM  
Blogger KiD said...

jai: masyuuuk sikit aje.. hehehe

wan: tq tq tq so much!!

Tuesday, May 24, 2011 11:27:00 PM  
Blogger KiD said...

mama shifa: yup.. mmg tgh fikirkan laaa nih.. hehehe

hanani: tu yang churp2 punya.. :)

Tuesday, May 24, 2011 11:28:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: yea laa bro.. nak collect beli baju raya laa.. hehehe

abg man: sementara untung.. jom kita lariskannya.. hehehe

Tuesday, May 24, 2011 11:29:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home