This Page

has been moved to new address

Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi....

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi....

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 May, 2011

Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi....

Setelah kecewa dengan The Great Churpchurp Race (padahal tak rajin gi pit stop pun), kini semua itu terubat. Dalam masa 7 bulan, aku boleh cashout earning churpchurp yang pertama! Tapi... cer tengok dulu..

Dah boleh cashout nuffnang buat kali pertama!! Sekarang adalah masa yang sesuai tetapi, aku masih nak tunggu lain bulan. tengah tunggu cek NUFFNANG pertama. Errmm... aku buat keputusan, nanti churpchurp ni simpan untuk cashout raya. Yeahaaaaa!! Ok tak? walaupun masih menunggu GRAPEVINE tak jumpa-jumpa lagi, aku dah boleh tersenyum kerana usaha selama ini berhasil.

Buat kengkawan blogger skalian, churpchurp ni memang kena rajin tweets.. dan rajin berkempen.. yeehaaa!! Baru ni ada contest kat PERODUA. Lumayan beb.. usah KAT SINI laaa der...

Hurraaaayyy!!!!

Labels: , , ,

3 Comments:

Blogger hanani said...

tahniah sangat2..saya ni tak rajin berkempen..sebab tu lah,churp2 saya tak naik2..hehehe :)

Jom baca ni :Tunaikan Umrah dengan Andalusia Travel & Tours..

Friday, May 27, 2011 9:03:00 AM  
Blogger caliph shuriken said...

congratz bro.. sy lmbat lagi bru bole nk cashout churp2 ni, hukk...

Saturday, May 28, 2011 12:27:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

tahniah

Sunday, May 29, 2011 1:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home