This Page

has been moved to new address

Kenapa Grapevine tak Muncul di Blog?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kenapa Grapevine tak Muncul di Blog?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

26 May, 2011

Kenapa Grapevine tak Muncul di Blog?

Dah lama gak nuffnang dan churpchurp announce pasal grapevine. tapi, tak pernah nampak pun dekat sidebar? camner ek? ada kriteria pemilihan tak? eewaaahh.. CPA ads pun takdo.. Semua CPC Ads. Siapa yang ada Grapevine, share2 experience leh? hehehee

Dah laa lagi sikiiit aje nak cashout. tapi cadang nak cashout time sebulan nak raya nanti. hehhee
kalau korang ada bakat, nak duit lebih, boleh laaa KLIK SINI!!

Labels: , , ,

38 Comments:

Blogger EmmaSafa said...

agak la....da byk blog pgy tp xjumpe kn....

Thursday, May 26, 2011 12:06:00 AM  
Blogger adibdaddy said...

susah nak cakap bro.... rajin2 lah update blog... atau pun tanya mereka terus

Thursday, May 26, 2011 12:11:00 AM  
Blogger nonon787 said...

saya pon kosong gak.huhu...masih xde rezki kot..

Thursday, May 26, 2011 12:17:00 AM  
Anonymous Haz said...

tu la,tertunggu2 jgk bila nak keluar grapevine...

Thursday, May 26, 2011 1:04:00 AM  
Anonymous Ronaldmohoni said...

tak semestinya dari blog sendiri. kalau jumpa kat blog lain boleh ambil link tu.

Thursday, May 26, 2011 1:04:00 AM  
Blogger mushroom said...

agaknya grapevine tuh dah rosak kot XP

Thursday, May 26, 2011 2:01:00 AM  
Blogger Tanakwagu said...

dalam beta test kot

Thursday, May 26, 2011 3:28:00 AM  
Blogger DeQdEq said...

samala...deqdeq pn tertanya2 juga kenapa mcm tak muncul pun grapevine ni kt blog deqdeq.....

Thursday, May 26, 2011 5:52:00 AM  
Blogger KiD said...

emmasafa: ye kan? apatah lagi blog sendiri..

Thursday, May 26, 2011 7:15:00 AM  
Blogger KiD said...

adibdaddy: ok, nanti try.. bro ada ke?

Thursday, May 26, 2011 7:15:00 AM  
Blogger KiD said...

nonon: sama laaa kite yea... heheee

Thursday, May 26, 2011 7:16:00 AM  
Blogger KiD said...

haz: dia datang kejap2 je kut.. huhu

ronaldmohoni: takde jumpe ler. sekejap sangat kut dia kuar.. hehee

Thursday, May 26, 2011 7:28:00 AM  
Blogger KiD said...

mushroom: tak rosak lagi kut.. sebab ada orang dah dapat,, hehhee

Thursday, May 26, 2011 7:29:00 AM  
Blogger KiD said...

jtanakwagu: aik? takkan test lagi kut.. :)

Thursday, May 26, 2011 7:30:00 AM  
Blogger KiD said...

deqdeq: dia muncul kat blog lain kut.. tai blog lain pun tak jumpa,. huhuhu

Thursday, May 26, 2011 7:30:00 AM  
Blogger mommynana said...

er.. da dpt 2 kali..
mmg bukan selalu ade..
:)

Thursday, May 26, 2011 9:05:00 AM  
Blogger kak ina kl said...

amboi anak kecik lagi papa dah belikan kasut ek.

akak pun tak tau camner nak buat benda ni..jelous tgk churp churp kamu dah banyak dari akak..akak tak rajin nak tweet selalu

Thursday, May 26, 2011 9:47:00 AM  
Anonymous Anarm said...

tgh2 blogwalking tu, kalau nampak grapevine kt blog org lain, dapatkan link dari situ..

Thursday, May 26, 2011 9:53:00 AM  
Blogger eijiazazee said...

camner nk dapat gak..dh puas dh belek sana sini..lom dpt2 lg chnce nk grapevine nie....

Thursday, May 26, 2011 10:41:00 AM  
Anonymous sitokei said...

sejak kebelakang ini susah nk jumpa tapi masa mula lancar byk kjuga aku jumpa..cara nak dptkan bila jumpa di blog sapa korang boleh klik..then post via twiter or facebook..nanti churp2 akan htr email dan korang akan dapat link otk promote kan...kuang kuang

Thursday, May 26, 2011 1:21:00 PM  
Blogger Wahida said...

Tengok cara-cara nak dapatkan iklan Grapevine kat sini :)

http://wydaz.blogspot.com/2011/05/cara-nak-dapatkan-iklan-grapevine.html

Thursday, May 26, 2011 1:27:00 PM  
Blogger Orieda Akbar said...

dah penah dapat tapi sekali je..lepas tuh dah xmuncul-muncul..

Thursday, May 26, 2011 3:51:00 PM  
Blogger mama shifa said...

mencari jugak ni tuk beli baju raya shifa

Thursday, May 26, 2011 4:08:00 PM  
Blogger G said...

aku perasan ada iklan grapevine tu skali je. lepas tu dah tak nampak.

Thursday, May 26, 2011 4:46:00 PM  
Blogger deyna said...

tumpang tanya....grapevine camne ek...MAD ke?

Thursday, May 26, 2011 6:01:00 PM  
Blogger dira said...

Penah nmpk grapevine skali je masa blogwalking.trus share dan dapat 40sen..pastu dah xde jumpa dah..

Thursday, May 26, 2011 6:35:00 PM  
Blogger nonon787 said...

saya pon tak faham lagi sebenarnya cara dia berfungsi.

Thursday, May 26, 2011 8:58:00 PM  
Blogger fahmimustakim said...

huhuhu..setakat ni baru dua iklan grapevine ni..saya ada buat entri sekali pasal grapevine sebelum ni..check it out! :)

Earning churp2 berganda2 dengan GRAPEVINE

Thursday, May 26, 2011 11:12:00 PM  
Blogger KiD said...

mommynana: waahh.. ok laaa tu dari takde.. hehe

kak ina: alaaa.. kasut orang kasi hadiah.. churp2 tu memang kena rajin kempen.. huhu

Thursday, May 26, 2011 11:24:00 PM  
Blogger KiD said...

anarm: takdo jumpa lagi.. huhuhu

eijieazazee: tu laaa kan.. dia nyuruk kut.. hehe

Thursday, May 26, 2011 11:25:00 PM  
Blogger KiD said...

sitokei: masalahnya sekarang.. tak jumpa. huhuhu

wahida: thanks for info

orieda akbar: sekali dia tenggelam daa... hehehehe

Thursday, May 26, 2011 11:49:00 PM  
Blogger KiD said...

mama shifa: ambooii.. dah ada tema ke?

G: memang ramai tak nampak dah kan??

deyna: grapevie tu salah satu iklan churp2 gak...

Thursday, May 26, 2011 11:51:00 PM  
Blogger KiD said...

dira: jadi laaa 40 sen.. hehehe

nonon787: hehehe.. saye pun tengah mengkaji

Thursday, May 26, 2011 11:52:00 PM  
Blogger KiD said...

fahmimustakim: orait.. roger entry

Thursday, May 26, 2011 11:52:00 PM  
Blogger mя. hanzs cheesecake said...

iklan grapevine ni bkn muncul dgn sendirinya..korang kena dapatkan unik link korang..lepas tu promote mcm churpchurp..bezanya grapevine ni,bkn ahli churpchurp pun boleh buat duit..nak tahu lebih lanjut masuk blog saya..

http://hanzscheesecake.blogspot.com/2011/05/jana-pendapatan-melalui-grapevine-dari.html

Friday, May 27, 2011 3:58:00 AM  
Blogger caliph shuriken said...

pnah 2x bpeluang dpt unik link grapevine ni.. tu pun sbb ada kt blog sy.. pastu dh xde jumpa dh, huh...

Saturday, May 28, 2011 12:25:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

biasenye wan jumpa grapevine di blog orang lain.blog wan x de.huhu

Tuesday, May 31, 2011 7:18:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

ada dapat email dari nuffnang pasal grapevine ni tapi tak tau camna cara dia berfungsi.

Wednesday, June 01, 2011 1:31:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home