This Page

has been moved to new address

Makan Sushi dan Sedut Hingus!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Makan Sushi dan Sedut Hingus!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 May, 2011

Makan Sushi dan Sedut Hingus!

Halo halo kopi ke milo.. jom follow follow...

Dah lama tak makan sushi, kelmarin si milah, adik ipar ada beli kepsi dan juga sushi. Lama jugak laa tak makan sushi nih. Semalam my sha beli nasik goreng Thai, memang terbaik laa pulok!! Korang selalu makan sushi tak? hahahaa.. aku makan yang tak pedas punya a.k.a. takde wasabi.. bukan wahabi tau! hehehe

jom mamam!! (5 bijik ni aku sorang makan mana cukup) hahahahaha


Ermmm... my ilham sekarang ni kena selsema pulak. Kesian dia, meleleh air hingus dia kekadang. Nak suruh hembus memang dia tak tau.. So, aku sedut hingus dia laa. Susah jugak mula-mula tu sebab tak nak duduk diam-diam.. hehehe.. hangpa jangan cakap kotoq laaa sebab mak pak kita dulu pun buat camtu weh.. tak tau laa kalau hangpa pi hantaq klinik swasta suruh sedut hingus baby.. huhuhuu
So far keadaan ilham semakin OK, cuma cuaca selalu hujan dan dia selalu di bawak keluar balik malam kut. Sekarang, kasi dia rileks dan ilham masih aktif dan main, gelak tawa macam biasa.. Kena pantau hingus dia yang keluar sikit2 je lagi..

Korang sanggup sedut hingus baby tak?? :)
Yahooooooo...  Boleh Cashout Earning Churpchurp Pertama!! Tapi......
Bosan-bosan takde buat ape, baik jaoin contest ni KERETA MASYUUUUKK BEST!!

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger Magrib said...

anda dah buat saya lapar lah... Suka baca entry anda.. nice dan menarik.. minat dan follow blog anda ye..

ini entry terbaru saya.
Laki aku suka yang berbulu
Seorang Brader kuat melancap BERANG DENGAN GUA pasal isu melancap
Alat kelamin wanita pon boleh kentut. (Kentut Vagina)
Kenapa Burger yang anda beli tak sama macam dalam tv
Kehidupan seorang PLAYBOY.. (GAMBAR 18SX)
Onani (melancap) - Adakah normal?

Friday, May 27, 2011 10:27:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

entahlah tak pernah cuba benda alah sushi ni

Friday, May 27, 2011 10:30:00 AM  
Blogger Mr.Paktam said...

cerita menarik nihh...bila hang mai kupang singgah arr kena kopi o kat landak..hwe he.
blog paktam

Friday, May 27, 2011 10:34:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

baru semalam makan dengan wife.. terbaik

Friday, May 27, 2011 11:15:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

owh sedut je ke...ingatkan kasi ubat selsema...hohoho...

Friday, May 27, 2011 3:23:00 PM  
Blogger caliph shuriken said...

dh lama x mamam sushi.. tu mcm sushi jusco jaa, hikk...

Saturday, May 28, 2011 12:28:00 AM  
Blogger Aina said...

penah try sedut...tp x leh jalan la...haha.ms tu pak sedare yg turunkan ilmu sedut menyedut tu..

sy ada tanya pd 1 pediatrician di damansara specialist pasal ni, dia kata x elok utk bby.even guna yg pump khas pon x elok, pada hal penah disuggestkan oleh spital kat hometown sy.x ingat apa explaination dia lg sbb tu ms anak 1st 8thn lepas.hehe.since itu x penah buat dah pd anak-anak.sy korek je dgn tisu slow2 sapu vicks pd baju, bantal dan tilam sekelilig dia.sbb nak apply kat bby kata org x bagus untk bby under 2yrs.even label pon ada tulis kan

so far pak sedare yg sedut kat anak2 dia tu x de problem pon.just hati2 jelah ok :)

Saturday, May 28, 2011 8:32:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

memang kena sedut hingus baby ke.x tahu plak..

p/s pergh.wan gila sushi.bila nk belanja nih?hoho

Tuesday, May 31, 2011 7:20:00 PM  
Blogger KiD said...

magrib: tq tq.. makan ler.. hehe

sharinginfoz: aku pun jarang makan sushi nih

Wednesday, June 01, 2011 6:30:00 AM  
Blogger KiD said...

mr paktam: kupang kat mana tuh? :)

myvitrd: waaaaahh.. ngidam ke tuh?

Wednesday, June 01, 2011 6:31:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: sedut tu cara alternatif dan emergency. huhuhu

caliph: hahahaaa.. standard punya sushi daaa

Wednesday, June 01, 2011 6:31:00 AM  
Blogger KiD said...

aina: mmg laaa.. tapi bila emergency, kena sedut gak.. sian budak meleleh hingus je.. huhuh

wan: kena dgn yang pakar.. heheee

Wednesday, June 01, 2011 6:32:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home