This Page

has been moved to new address

Penangan Pilihanraya di Sarawak 2011 Streamyx Down

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Penangan Pilihanraya di Sarawak 2011 Streamyx Down

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

14 April, 2011

Penangan Pilihanraya di Sarawak 2011 Streamyx Down

Pilihanraya Sarawak 2011 menyaksikan pelbagai kisah dan kempen di kalangan calon-calon dari parti pembangkang dan kerajaan. Sungguh hebat penangan pilihanraya Sarawak 2011 kali ini. Aku baru balik dari kerja. Banyak call, masalah dari Sarawak! Sampai dah terasa sakit tekak jawab call tak tak henti-henti.

Sekadar gambar dari google

Masalah telah dikenalpasti, terdapat gangguan di Sarawak. Aku sebagai pengguna streamyx dan juga CSR streamyx agak mengeluh, kerana beberapa laman web "ada masalah untuk diakses". Kenapa laman web http://www.malaysiakini.com tidak dapat diakses sejak beberapa hari lalu??? Dan ini menyebabkan aduan yang begitu banyak dari pengguna. Siapa yang mempunyai kuasa dalam hal ini? Serangan siber? huh...


Nak tau?? kita dengar apa kata MB Selangor di >>SINI<<


p/s: Maaf, penulis tidak memihak kepada mana-mana pihak. Cuma pendapat peribadi. Sila buat kajian anda sendiri...

Labels: , ,

9 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

macam2 le kan nak pilihanraya katakan

Thursday, April 14, 2011 7:42:00 PM  
Blogger Aishah Rahman said...

Election kat Srwak?? Im so lost about Msia. kat London lambat dpt info. Malaysiakini.com alway has problems. Sigh

Thursday, April 14, 2011 7:59:00 PM  
Blogger Aishah Rahman said...

Election kat Srwak?? Im so lost about Msia. kat London lambat dpt info. Malaysiakini.com alway has problems. Sigh

Thursday, April 14, 2011 7:59:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

nie baru pilihanraya sarawak ....kalau pilihanraya umum nanti tak tahu laaa...haissh.....orang tidak bersalah sering menjadi mangsa....

Thursday, April 14, 2011 10:12:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: memang jammed masa tu... semua perlukan internet untuk update... huhuhu

Thursday, April 14, 2011 10:38:00 PM  
Blogger KiD said...

aishah: waaahh.. kat London ke? beberapa hari ni malaysiakini.com memang agak "slow di akses".. huhuhuhu

Thursday, April 14, 2011 10:39:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: memang dah sah2 laaa.. kalau ada unifi 20MB pun, lum tentu leh laju masuk ke malaysiakini.com tu time gini... kenapa ek?

Thursday, April 14, 2011 10:39:00 PM  
Blogger Aishah Rahman said...

Yup, in London. Studying here. Last time I baca metro je kat Malaysian Hall. haha. Boring me.

Thursday, April 14, 2011 10:42:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... kalau tak silap baca kat website malaysiakini tue diorang kene serangan siber ( virus rasanya) yang berterusan.... sampaikan kena buat backup kat wordpress.com..... secara tak langsung semcam ada orang nak sabotaj laa.... pikir2kan...

Friday, April 15, 2011 10:10:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home