This Page

has been moved to new address

Widget ShaKiddo terbaru | Nantikan Contest ShaKiddo (Bulan April)

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Widget ShaKiddo terbaru | Nantikan Contest ShaKiddo (Bulan April)

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

31 March, 2011

Widget ShaKiddo terbaru | Nantikan Contest ShaKiddo (Bulan April)

Mari mari mari!!! gajet widget terbaru..!! Mungkin ada yang dah lama pakai.. tapi kid ni baru lagi laaa nak taruk kat sidebar nih.. tujuannya, untuk ucapkan tahniah kepada mereka yang sering mengkomen kat blog kid yang cikai nih...

So, hari ni ngam2 last day Mac, jadi macam nak buat contest untuk bulan April yang mendatang nih.

widget pengkomen blog shakiddo
Orait... hari ni dah gaji.. Nak gi Shah Alam jap, ada urusan R.O.S. Cuti 5 hari ni beb.. Tengah tunggu streamyx masuk lak nih.. yeahhhooo!!!!

Labels: , , ,

8 Comments:

Anonymous myvitrd said...

kena rajin datang komen ni baru leh join ni..hehehe

Thursday, March 31, 2011 11:09:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

Cool!Kacang tOp 5~tak sangka aku antara yang yang rajin komen...(blushing)^^'

Thursday, March 31, 2011 11:17:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

biasa kalao jengok sini, kalau sempat memang komen..kekadang baca je.. :) pas ni kena komen lah. :)Eh,baru nampak..saya pengkomen no. 2 lah..Ada harapan tak Kid?? :)

Jom baca ni: Dah kena cop mohor, nak buek cam no..

Thursday, March 31, 2011 11:37:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hehehehhe....nanti abg sponsor untuk contest yea.... dont worry....

Thursday, March 31, 2011 3:06:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

aku nak join gak

Thursday, March 31, 2011 4:43:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: haaa... anda memang terbaikk!!

groundnut: yeapp.. kacang tak lupakan kulit... hehehee

Thursday, March 31, 2011 10:02:00 PM  
Blogger KiD said...

nur hanani: anda memang rajin komen.. thanks.. hehehe

abg man: kecik tapak tangan ilham, tangan daddy dihulurkan.. hehehee

Thursday, March 31, 2011 10:02:00 PM  
Blogger KiD said...

slimdiet2: sila2.. jangan malu2

Thursday, March 31, 2011 10:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home