This Page

has been moved to new address

Aku dapat Lima Hari Cuti? | Projek KATANA berakhir

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Aku dapat Lima Hari Cuti? | Projek KATANA berakhir

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

30 March, 2011

Aku dapat Lima Hari Cuti? | Projek KATANA berakhir

Sedar tak sedar, sudah 3 bulan aku hit floor dan bekerja sebagai CSR. Diletakkan bawah projek KATANA, memang cukup banyak cabaran bermula lagi dari training dua bulan di Menara TM tahun lepas.

Dari kami 40 orang batch aku, hanya 27 orang yang lepas untuk jadi CSR dan sekarang hanya tinggal 14 orang yang tinggal. Perrgghhh.. mana yang lain?? Mereka semua ada yang cari keje lain, berhenti keje dan lain2 urusan peribadi. Tapi, bagi aku... sangat-sangat bersyukur kerana aku masih lagi bekerja di TTDI ni.


Gaji boleh tahan.. ada elaun dan EPF socso, cuma kena tahan kerja shif dan kuat dari segi mental kerana banyak berfikir dan bercakap. Maklumlah, untuk menyelesaikan masalah customer yang pelbagai ragam dan bangsa, sudah tentu memerlukan soft skill yang bagus.. So, bulan depan insyaAllah akan diserapkan ke Operation. tapi tak tau lagi bahagian mana. Hope ada yang terbaik buat kami 14 orang yang tinggal.


Esok lusa aku memang OFF day. Sabtu ahad aku apply cuti.. Isnin OFF day. So, aku dapat cuti selama LIMA HARI..!!! yeahhhooooo!!!

p/s: Plan nak tengok wayang laaah.. Esok gajiiii....

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

Selamat bercuti

Wednesday, March 30, 2011 9:24:00 PM  
Blogger Nur Hanani said...

bestnya cuti lelama..apa plan??cuti2 malaysia ke..

Jom baca ni: EBOOK Kuasai Industri 2015..

Wednesday, March 30, 2011 10:52:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: yup.. thanks... nak jalan2 nih...

hanani: hahaha... lum ada plan lagi.. berehat.. tgk wayang pun best jugak

Thursday, March 31, 2011 8:11:00 AM  
Anonymous slimdiet2 said...

good luck bro. keje company pe bro?

Thursday, March 31, 2011 4:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home