This Page

has been moved to new address

Aksi Belajar Meniarap

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Aksi Belajar Meniarap

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

26 March, 2011

Aksi Belajar Meniarap

ILHAM dah masuk 4 bulan pada 18hb lepas. Sekejap pulak rasanya. Dari hari pertama ilham lahir, mummy dan daddy menjaganya dengan penuh kasih sayang. Sekarang dah menyusu botol sahaja. 

Malam-malam daddy kena buat susu.. huk huk huk.. 

Tapi takpe,, semua tu untuk anak sulung cucu sulung kedua-dua family mummy dan daddy ni.. Sekarang ilham dah belajar mengiring dan nak meniarap..

Jom tengok!!

Are you ready??!!!
GO!!! (dengan sepenuh tenaganya..)

Alamak! tangan kiri sangkut lak tak lepas.. hehehehe
Selepas ditojang-tojang kakinya, baru boleh..

ILHAM dah boleh meniarap!!!
Haaaa.. my ilham dah boleh meniarap.. sekarang dok asyik gelak2 aje.. kekadang kul 3-4 pagi pun camtu.. heheheeh.. cakap dengan "kakak" nye kut..

Orait, ilham tengah sibuk nak kenduri Pak Uda lagi ni kat Sungai Besar.. Jumpa lagi uncle dan auntie..!!! 

Labels: , , ,

10 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

caya la ILHAM..... lepas nie kita blajar guling2 pulak yea...ekekeke

Saturday, March 26, 2011 3:32:00 PM  
Blogger Latifah said...

perghhh...
comelnya Ilham.
cayalah...
=)

Saturday, March 26, 2011 6:13:00 PM  
Blogger kak ina kl (2) said...

tak lama lagi merangkak..masa lagi nak kena jaga..

akak tak dapat be pun bulan lepas dan bulan ni..tak per..janji happy berblog

Sunday, March 27, 2011 7:35:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

berusaha betul dia nak meniarap..ekeke..

Monday, March 28, 2011 8:29:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

berjaya juga meniarap

Monday, March 28, 2011 8:36:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: haaa.. kat sungai besar dapat tgk kan ari tu.. susah payahnya dia nak tarik tangan kiri tu,, ekkekeke

Monday, March 28, 2011 7:01:00 PM  
Blogger KiD said...

latifah: tq tq.... hehhee

Monday, March 28, 2011 7:02:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina kl: ahhaaa... merangkak, pastu main kejar2 laaaa.. BE takde, happt blogging pun okay laaa tu... :)

Monday, March 28, 2011 7:03:00 PM  
Blogger KiD said...

kancilbiru: memang dah.. tak leh dia meniarap, dia nangis mintak tolong.. hehheee

Monday, March 28, 2011 7:03:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: yupp.. taknak lepaskan great moment nih... hehehee

Monday, March 28, 2011 7:04:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home