This Page

has been moved to new address

Pesan Baru dari Churp Churp! | Jangan Sampai kena Warning

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pesan Baru dari Churp Churp! | Jangan Sampai kena Warning

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 March, 2011

Pesan Baru dari Churp Churp! | Jangan Sampai kena Warning

Mesti korang tengah sibuk berkempen churp churp. dah masyuk ke? hehehee. Dalam pada berkempen, korang kena beringat tau. Sebab Churp Churp dah kuarkan reminder.

Okay, contohnya.. kalau nak post kempen tu, kat wall sendiri atau member tu boleh laa.. tapi jangan sampai kat page kempen tu sendiri.. macam ni haaa..

Churp churp akan anggap benda ni spam. dan ia amat tidak alu-alukannya.. Churp churp lebih nak kempen yang sihat untuk menyokong pengiklan dan tidak mustahil anda akan dapat side income dari Churp Churp. Kalau korang buat jugak, nanti dapat surat warning wooo...

Ada yang masih blur dengan churp-churp samada dibolehkan dengan nuffnang tak? Jawapannya boleh. Churp churp ni kira macam adik beradik nuffnang, so dia tak kacau laa.. Bagi yang nak daftar churp churp secara percuma ni, boleh klik SINI.

Kalau yang masih berkempen tu, klik laa >>SINI<< pulok!!

Labels: , , ,

30 Comments:

Blogger SiLabiLabi said...

LabiLabi dapat rm20 je..hahahahah..

pastu tak naik2 smpi sekarang..

Join Contest & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

Wednesday, March 23, 2011 1:13:00 AM  
Blogger khaifaiz said...

khai bru dpt 1.00 je.. ble ntah nak naik lagi

Wednesday, March 23, 2011 2:24:00 AM  
Anonymous Ronaldmohoni said...

Betul tu,
promosilah dengan cara yang betul.

Wednesday, March 23, 2011 2:32:00 AM  
Anonymous Haw said...

ada jg org buat mcm ni.. tak puas hati kot!

Wednesday, March 23, 2011 8:45:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

Cubalah promosi dengan cara yang sihat. Baru dapat duit yang berkat.. :)

Entri Terkini: 3D animasi kereta kebal oleh pelajarku..

Wednesday, March 23, 2011 9:15:00 AM  
Blogger CikLilyPutih said...

diorg nie nak cepat kaya betul lah.

Wednesday, March 23, 2011 11:08:00 AM  
Blogger dwaty said...

tu sememangnya melampau..... hahahaha

Wednesday, March 23, 2011 11:31:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

Aku ada terbaca ni kat fb tapi aku tak join pon, memang aku bz best ker Churp² ni?

Wednesday, March 23, 2011 11:56:00 AM  
Blogger saya_arief said...

promo secare berhemah.
:D

Wednesday, March 23, 2011 4:31:00 PM  
Anonymous Anarm said...

sila baca 'YES TO' dan 'NO TO' yang churpchurp dah tulis kat web die.. kalau langgar terms tu, silap aribulan duit dah banyak kumpul, akaun kene tutup plak..

Wednesday, March 23, 2011 8:43:00 PM  
Blogger Zyash said...

hahahahha, gelak jap, sape la yg sengal sangat sampai post kat page kempen tu sendiri!!!...kihkihkih... Btw...Thnakz for the reminder..

Wednesday, March 23, 2011 9:01:00 PM  
Blogger IrfanzBlog said...

gle dasyat sampai kt page pon deowg nk kempen..agk2 la..terdesak sgt nampak..

Wednesday, March 23, 2011 9:10:00 PM  
Blogger KiD said...

sailabulabi: ok laaa tu.. sikit2 lama2 jadi banyak

Wednesday, March 23, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

khaifaz: rajin2 laaa berkempen.. hehehe

Wednesday, March 23, 2011 9:21:00 PM  
Blogger KiD said...

ronaldmohoni: jom promosi lagi.. yeaahhh

Wednesday, March 23, 2011 9:22:00 PM  
Blogger KiD said...

haw: kalau orang buat camtu.. tak kira gak kalo orang tak klik.. huhuhu

Wednesday, March 23, 2011 9:23:00 PM  
Blogger KiD said...

nurhanani: yupp.. kena sihat2 semua... hehee

Wednesday, March 23, 2011 9:25:00 PM  
Blogger KiD said...

ciklilyputih: hahahaa.. macam skim cepat kaya lak.. :)

dwaty: kena banned baru tau kan? nheheheee

Wednesday, March 23, 2011 9:26:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: boleh laaa... adik beradik nuffnang..

saya_arief: anda pun memang berhemah.. :)

Wednesday, March 23, 2011 9:28:00 PM  
Blogger KiD said...

anarm: aiayaaaa.. susah kan kalau jadik macam tu.. huhuh

zyash: hehehee.. biasa laaa, main hentam je tu

Wednesday, March 23, 2011 9:29:00 PM  
Blogger KiD said...

irfanblogz: hehehee.. dengan harapan tapi tinggal harapan je laaa tu.. hehehee

Wednesday, March 23, 2011 9:30:00 PM  
Anonymous seriwangi said...

Hee....baru dapat RM5.25..tak faham macam mana Churpchurp kira.

Wednesday, March 23, 2011 10:43:00 PM  
Anonymous mojoko said...

Malas nak buat, tapi buat jugalah plan-plan bila dapat email dari churpchurp tu...si burung pipit yg gemok gedempul. Kalau ada petua camne nak dapat banyak blh share tak?.

Wednesday, March 23, 2011 10:45:00 PM  
Blogger r.o.s.i.e said...

sikit2 ..lame2 jadi bukit..heheh =)

Wednesday, March 23, 2011 10:58:00 PM  
Blogger mr_mrs mikko said...

aku lak baru nk berkempen!
hihih..
dulu2 pemalas nak mampos!

Wednesday, March 23, 2011 11:13:00 PM  
Blogger KiD said...

seriwangi: kid pun tak faham macam mana dia kira.. siap ada sen2 lak tu..

Wednesday, March 23, 2011 11:25:00 PM  
Blogger KiD said...

mojoko: kid pun kempen sikit2... ada dalam tips2 entry kid sebelum nih

Wednesday, March 23, 2011 11:26:00 PM  
Blogger KiD said...

rosie: bukit2 lama2 jadi gunung lak.. hehehee

mr mrs mikko: dulu kid pun malas.. sebab macam slow.. skarang macam laju lak.. hehehee

Wednesday, March 23, 2011 11:27:00 PM  
Blogger phycrewz said...

haha..ada juga yg sampai wat gtu, mmg dasyat btul.. mesti earning dia gila2 smp jd bukuit! adei..

Keputusan Kelayakan Euro 2012

Wednesday, March 30, 2011 12:52:00 AM  
Blogger KiD said...

phycrew: hahahaa... bukuit menggunung... hehehee

Wednesday, March 30, 2011 5:16:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home