This Page

has been moved to new address

Cabaran Makan dan Menang!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Cabaran Makan dan Menang!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

28 March, 2011

Cabaran Makan dan Menang!!

Saper yang kuat makan, sila angkat tangan!!!! Saper yang nak makan free dan kuat makan sila angkat tangan!!! eh eh... jom laaa join kid.. macam nak join je.. My brother lak tak larat nak makan.. hehehe

Jom tengok ape syaratnya....
Okay, korang kena makan Goliath Burger yang seberat hampir 4kg, fries dan air 1.5 liter dalam 30 minit tanpa bantuan kawan. Kalo lebih 30 minit kena bayar laa harga makanan RM49.90 dan kalau dapat habiskan dalam 30 minit, tak payah bayar bil..!!

Yang paling pantas akan dapat RM500 cash.. waaaahhhh.... Peluang tu bagi saper yang kuat makan.. hehehe.. Aku dah usha >>FACEBOOK Frame Cafe<< ni. So, far diorang sorok gambar burger Goliath tu.. Yang aku dapat, google, gambar ni... 
 
ihsan google (goliath burger oversea)
Orait saper2 nak join Kid makan burger nih.. jom jom jom ke >>FACEBOOK Frame Cafe<< . Esok-esok boleh call 0356319989 untuk booking competition tu.

Labels: ,

7 Comments:

Blogger Nur Hanani said...

Ish bior betul nak makan besor gedabak tuuuu..mulut pun tak muat. hahahaha..

Jom baca ni: Discover Your Miracle with LancĂ´me Maqui Miracle..

Monday, March 28, 2011 8:49:00 PM  
Anonymous Bro Framestone said...

confirm ek 4kg

air satu liter tue xcukup kot untuk bro

Monday, March 28, 2011 9:37:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

uiikkkk.... takde lak orang kata muktamad..... OKEY LAAA.... abang sahut gak cabaran nie..... nanti leh booking date yea.... SAYA MAU MAKAN GOLIATH SAMPAI ABISS !!!!!

Monday, March 28, 2011 9:46:00 PM  
Blogger KiD said...

nurhanani: nganga laaa luas2... hehehehe

bro framestone: lebih kurang 4 kilo dan air 1.5 liter,. bro kena makan.. amacam?

Tuesday, March 29, 2011 4:46:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: wahahaaaaaa... nak makan and compete ke? macam tak konpiden je... huhuhu

Tuesday, March 29, 2011 4:48:00 AM  
Blogger Lieynanilaz said...

x mampulah eden....serender awai...ha3...

Tuesday, March 29, 2011 8:18:00 AM  
Blogger KiD said...

leynanilaz: alaaa.. takkan surrender awal2.. hehehee

Tuesday, March 29, 2011 5:51:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home