This Page

has been moved to new address

Update Contest Tiket Wayang Percuma | 3 hari Lagi Closing Date

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Update Contest Tiket Wayang Percuma | 3 hari Lagi Closing Date

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 February, 2011

Update Contest Tiket Wayang Percuma | 3 hari Lagi Closing Date

Hari ni Kid nak umumkan pemenang! eh, pemenang pulak.. Pengumuman yang Contest TIKET WAYANG PERCUMA dari Kid akan ditutup 3 hari lagi iaitu pada 28/2/2011

Pesertanya adalah:

lyn azlina


Haaa... terima kasih yang join ni yea.. yang mana belum join, sila-silakanlah yea.. Untung sabut timbul untung batu tenggelam. Tuah ayam nampak di kaki, Tuah anda kat blog ShaKiddo ni... :)

Okay, mana yang nak join tu masih sempat lagi. KLIK SINI untuk join Contest TIKET WAYANG PERCUMA!

Labels: , ,

3 Comments:

Blogger Dda Ly said...

mcm best nih...nnt sat ai try join k? hihihi

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com
keep in touch ye..♥♥♥

Friday, February 25, 2011 10:09:00 AM  
Blogger SyUhAdA said...

wah..
x sbr nak tggu abis..
smoga REZEKI syu la tket wayang tu..hehe~

Friday, February 25, 2011 2:11:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

woaaa...ramai betOi peserta²...kacang tak sempat nak jOin..ni pon masih di Opis lagi...CPU rOmah Losakkk~^^'

Friday, February 25, 2011 8:21:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home