This Page

has been moved to new address

Hadiah dari Blogwalking | Kejutan dari Blogger

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Hadiah dari Blogwalking | Kejutan dari Blogger

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

19 February, 2011

Hadiah dari Blogwalking | Kejutan dari Blogger

Tengah berehat kekenyangan selepas makan Spaghetti, Kid dikejutkan dengan kedatangan abang Kurier.

Wahhhhh.. serius terkejut giler. Ingatkan keychain ke.. fridge magnet ke.. fuiyooo.. mahal ni kan?


Note skali dengan Hadiah

Orang yang suka adalah ofcoz Kid dan juga my Sha sebab dia suka sangat colour orange! hahahaa.. tapi perfume ni untuk MEN. So, Kid aje laa pakai yea.. hehehee
Jom terjah blog leyzajamil.blogspot.com SETADAH RAMPAI HARUM SEMERBAK!!! Sebagai penghargaan, Kid letakkan Blog Leyza ni kat Bloglist Kid. Inilah yang dinamakan Blogwalking. Kid singgah, komen, follow dan kebetulan follower beliau yang ke 50. tak tahu laa pulak tiba-tiba dia mintak alamat dan contact number.

Haaa.. buat LEYZA JAMIL, Kid ucapkan jutaan terima kasih dan Kid terima hadiah ini seadanya. Barang sampai dengan selamat dan cantik bungkusan tu. TQ SO MUCH LEYZA JAMIL.

Labels: , ,

11 Comments:

Blogger ijam ismail said...

wahhh...tahniah

Saturday, February 19, 2011 3:19:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

T__T dah la KiD, jangan lebeh2 promot tu, malu saya..men ke lady ke bole share guna sesama..ok have a gud weekend ;)

Saturday, February 19, 2011 3:36:00 PM  
Blogger Pendekar Berkuda said...

tahniah bro kid~!

Saturday, February 19, 2011 3:36:00 PM  
Anonymous GuruCyber said...

Tahniah bro ... he he .. bila nak bagi kat GuruCyber lak ?? :-D ..

Saturday, February 19, 2011 3:51:00 PM  
Blogger KiD said...

ijam: tq tq.. hehehee

leyzajamil: tak kira.. tak kira.. nak promote lagi jugak!! hahaha.. tq so much tau!!

pendekar berkuda: mekasih.. mekasih..

gurucyber: tq tq.. nak hadiah ke? join laa contest kid kat sticky post atas tu.. :)

Saturday, February 19, 2011 4:03:00 PM  
Blogger Zaza said...

wa tahniah..untung tu

Saturday, February 19, 2011 4:41:00 PM  
Blogger KiD said...

zaza: hehehe.. berbaloi baloi..!!

Saturday, February 19, 2011 10:45:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

KiD : sama2..nnt da abis bgtau, kali ni kena beli pulak heheh..jgn mare

Monday, February 21, 2011 9:18:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

KiD : opps lupa lak saya nk tq jugak, traffic naik mendadak dtg dr blog awk. ape nak balas ye??

Monday, February 21, 2011 9:20:00 AM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: tak payah nak balas ape2 laa.. tu tanda terima kasih.. blogger lain pun nak jenguk blog awak laa tu.. hehehee

Monday, February 21, 2011 9:59:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurrmm.... mai sebotol yea.... ahaksss

Monday, February 21, 2011 7:11:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home