This Page

has been moved to new address

Mesti Terjah Promosi Reload Celcom!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Mesti Terjah Promosi Reload Celcom!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 February, 2011

Mesti Terjah Promosi Reload Celcom!!

Anda pengguna setia Celcom? Jangan lepaskan peluang anda. Reload dan reload untuk dapat keistimewaan dari Celcom! Anda boleh klik kat Web di bawah


Anda reload RM10, kali ke-5 boleh dapat FREE 100 minit kepada semua nombor Celcom. Kalau ke-7 kali, anda boleh dapat PERCUMA seminggu call ke 15/8pax anda. Dan kalau Reload RM10 kali ke -10, anda boleh dapat PERCUMA RM10 dan berpeluang untuk memenangi RM8888 cash!!


Sekarang Kid dah melepasi Reload ke-5. Nak tunggu reload ke 10 pulak. Baru gerek seyyhh..!!!

Kalau nak jenguk web #CelcomReload, boleh laa ke >>>CELCOMRELOAD<<<

Labels: , ,

14 Comments:

Blogger a n a s t a s y e a said...

Terjah!!! .. =)

anastasyea's latest post .. Video & Gambar Gempa Bumi di Christchurch, New Zealand

Wednesday, February 23, 2011 11:54:00 AM  
Blogger Yana Houry said...

wau..dapat cash RM8888..bestnye!!

Wednesday, February 23, 2011 12:20:00 PM  
Blogger Nurfarahana Abdul Aziz said...

haritu dpt dahh 100 minit tu tp terbuang jek sbb xsempat nk call sesape..byk asgnmnt...

Wednesday, February 23, 2011 12:20:00 PM  
Blogger KiD said...

anastasyea: yeaaahh.. terjah dan reload

Wednesday, February 23, 2011 12:24:00 PM  
Blogger KiD said...

yana houry: jangan lupa reload kat web tu.. yeahhh

Wednesday, February 23, 2011 12:25:00 PM  
Blogger KiD said...

nurfarahana: alaaa.. ruginya.. kalau tak, leh chit chat call kan? :)

Wednesday, February 23, 2011 12:26:00 PM  
Anonymous aried said...

huhuhuhu....aried pkai kredit xhabis rasanya sebulan rm30..hehehhe.. ssh le nk dpat gni

Wednesday, February 23, 2011 2:34:00 PM  
Blogger Syukri Kamaruddin said...

waaa betul ke ni???nk reload gak ar...tp pkai bill....uhuhu...

Wednesday, February 23, 2011 5:36:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

celcom terbaek!!!


Jom Join Says.My untuk tutorial gambar sila add Facebook aku
Selepas Join, share kempen yang ada ya^^

Wednesday, February 23, 2011 11:41:00 PM  
Blogger Nur Hanani said...

Betul ke ni..Tarikan lebih ni..

Entri Terkini: Abang posmen suka barang saya ehh?????

Thursday, February 24, 2011 12:10:00 AM  
Blogger KiD said...

aried: takpe.. reload banyak2.. pastu transfer kat kid.. hehehe

syukri: hahahaa... bill untuk orang2 kaye jer.. hehehe

Thursday, February 24, 2011 1:27:00 AM  
Blogger KiD said...

chazstylo: memang terbaik!! jangan lupa reload!

nur hanani: betul ler.. cer klik kat web celcom tu.. kid dah nak masuk reload ke 7 dah nih...

Thursday, February 24, 2011 1:28:00 AM  
Blogger Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhhh RM8888 tu kaya aku kalau dapat nak reload lerrrrrr... untung boleh kaya ni

Thursday, February 24, 2011 4:02:00 AM  
Blogger KiD said...

afzainizam: hahaaaa.. kalau dapar RM8888 tu, relod tak abish laaaaa... kayo! kayo!!

Thursday, February 24, 2011 7:52:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home