This Page

has been moved to new address

Kenapa Churp Churp Earning Slow Walaupun dah Kempen?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kenapa Churp Churp Earning Slow Walaupun dah Kempen?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

22 February, 2011

Kenapa Churp Churp Earning Slow Walaupun dah Kempen?

Kenapa Earning Churp Churp slow? Kempen dah kempen.. dah letak sini situ sana.. tapi masih sikit je.
cuba korang tengok ni..
Earning minggu lepas..

Earning minggu ni..
RM14.18- RM13.15 = RM1.03 (eh, kenapa numbernya ada 18 sen? hehehe)

Hahaaaa.. kid pun tak pasti ape silapnya. Blogger-blogger otai boleh tunjuk ajar tak? tunjuk ajarku sifu!! Ntah bila nak cashout pun tak tau.. JEJAI punya earning dah leh cashout kut.. :)

Boring-boring duk kat rumah.. terpikir nak beli kereta baru. Kereta Proton sekarang dah masuk 8 tahun.. Nak tukar ke ek? Sebab aku ada tengok PROMOSI KERETA BARU ni.. canggih beb!!! (katanya laaa...) Amacam?? ada bran??

Labels: , ,

16 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

dapat banyak assignment tak?? kalau ada assignment lagi masyukk!!

tapi agak pelik disitu ya...

Tuesday, February 22, 2011 9:40:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: assignment ape eh? ape yang pelik? hehehe

Tuesday, February 22, 2011 9:49:00 AM  
Blogger Ainul Mardziah said...

Assalamualaikum...

Saya pun hadapi masalah yang sama kempen bagai nak rak tapi cuma dapat RM 2.20 jer tak faham betul . Pastu iklan nuffnang dah masuk 3 bulan pengunjung makin bertambah tapi tak dapat2 cek dari nuffnang pun . Ada sapa2 boleh share info tak kenapa jadi begitu

Tuesday, February 22, 2011 10:01:00 AM  
Anonymous Bro Framestone said...

bro pun xde la kencang sangat dengan Churp2...

bulan lepas beberapa sen je dapat.. dan bulan nie income kembali stabil.. dalam 4-5ingit seminggu.. ok la kot

nie pun tgh ade banyak kempen nie

Tuesday, February 22, 2011 10:42:00 AM  
Anonymous Noridah said...

sementara tunggu dapat assgn schedule tweet tu, cuba pertingkatkan jumlah follower. Target golongan adalah yang sama main churp2 atau say.

Tuesday, February 22, 2011 11:45:00 AM  
Blogger maro^gal said...

haha.. mine just started.. still RM0.00.. hope it grow too !!
gambate !

Tuesday, February 22, 2011 1:31:00 PM  
Anonymous siTokei said...

hhuhuu..sama2..aku lagi la kempen x jalan harapkan assignment jer...

Dapat Scheduled Tweets lagi…..

Tuesday, February 22, 2011 1:53:00 PM  
Anonymous En Dlie said...

Tak pernha cuba dengan churp-churp ni..
Mungkin dalam masa terdekat ni :-)

Tuesday, February 22, 2011 2:52:00 PM  
Blogger lionteen said...

haah. klau ade task die bg tu, baru naik. itupun x byk. huhu

Tuesday, February 22, 2011 2:59:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm..... mungkin kena aktif ngan dunia tweet la kot baru nampak kesan... churp churp nie memang slow giler...

Tuesday, February 22, 2011 3:56:00 PM  
Blogger shamiera said...

tak pernah try lagi churp2 ni..baru berjinak2 dengan nuffnang je..

Tuesday, February 22, 2011 5:35:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

aku pon masih RM0.00 lagi...entah kenapa la tak jalan² pon nombonyer...=(

Tuesday, February 22, 2011 6:38:00 PM  
Blogger KiD said...

ainul: lebih kurang sama kan masalah ni.. huhuh

brofrasmestone: waahh.. selalu dengar bro punya memang kencang! heheh

noridah: thanks.. akan kid cuba yea...

Wednesday, February 23, 2011 1:14:00 AM  
Blogger KiD said...

maro gal: hope can grow bigger too!!

sitokei: okay laa tu ada assignment.. :)

en dlie: cuba laa.. jom cuba try test.. hehhee

Wednesday, February 23, 2011 1:17:00 AM  
Blogger KiD said...

lionteen: waahh.. naik jugak.. ok laaa tu

abg man: tweet tweet laaa selalu yea.. huhuhu

Wednesday, February 23, 2011 1:18:00 AM  
Blogger KiD said...

shamiera; try laa churp2 lak pasni

groundnut: hahaaaaa.. ko kena tolak, baru dia jalan heheehhe

Wednesday, February 23, 2011 1:19:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home