This Page

has been moved to new address

Kecoh Kepala Blogger Kena Botak!! | Warning Pertama ShaKiddo

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kecoh Kepala Blogger Kena Botak!! | Warning Pertama ShaKiddo

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

13 February, 2011

Kecoh Kepala Blogger Kena Botak!! | Warning Pertama ShaKiddo

Bukan nak kecoh sangat. Tapi agak kecoh jugak laaa tadi. Mula-mula taknak. Lepas tu teragak-agak Blogger nih. tapi akhirnya Kepala Blogger KENA BOTAK jugak!!

Bendera ape korang tau tak?
Botak terus pakai mesin mata nombor 2. hahaha
Rambut asal sebelum botak. hahaha
Actually bukan laa kecoh sangat tapi kepoh. hahahaa.. Dua hari cuti ni, memang berehat dan rehat bersama family. So, kid memang nak gunting rambut tapi asyik balik petang agak letih. Masa cuti ni lah pegi gunting rambut. Rileks sikit selepas membeli belah kat Pasaraya Darussalam, Presint 9.

Dan sebenarnya kid nak bagi warning. Warning Pertama dari ShaKiddo yang akan buat Contest buat julung kali pertamanya. Hadiah dah ada dan tiba-tiba idea nak buat Contest untuk pembaca, pengunjung dan blogger2 semualaaah sekali.


Jadi, kepada yang nak BOTAK tu, jangan lupa jenguk KEJADIAN BOTAK sebelum nih. Mana tau dapat jawap soalan Contest Pertama Shakiddo.

Haaa.. kalau korang nak join contest dalam beberapa hari nanti, kasi taip {BOTAK} kat komen laaa.. ekekekee

Nak tau Tips Macam Mana Ramai Orang Baca Blog Kita? Jom tengok screenshot terbaru kat innit.

Labels: , , , ,

15 Comments:

Blogger cunndaa said...

lg encem kepala botak..seyes...hehee

Sunday, February 13, 2011 1:09:00 AM  
Blogger Lazyf said...

akhirnyer...haha

Sunday, February 13, 2011 1:44:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Aduyai.... sha tak bising botak kepala nie....haisshh....

Sunday, February 13, 2011 4:32:00 AM  
Blogger KiD said...

cunndaa: hahaha.. tq tq

Sunday, February 13, 2011 4:39:00 AM  
Blogger KiD said...

lazyf: bermulanya... heheehe

abg man: ni pegi gunting rambut dgn sha laaa. hehehe

Sunday, February 13, 2011 4:41:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

suka nombor 4, nombor dua maybe terlalu nipis kan, just pandangan

Sunday, February 13, 2011 7:11:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

ni bukan like father like son...

ni dah jadi like son like father dah...hehehe

Sunday, February 13, 2011 8:11:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: a'aaaar.. ingatkan nak buat number 1. terus nipis.. hehehee

Sunday, February 13, 2011 9:22:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: heheee.. memang laa kan? like son like father.. :)

Sunday, February 13, 2011 9:24:00 PM  
Anonymous Benevillio said...

HAHAHAHAHAHAHA...Botak Chin

Sunday, February 13, 2011 10:27:00 PM  
Blogger KiD said...

hahahaa.. steady steven seagal.. demmit!! siut je kan.. but nice pic laa ur camera..

Sunday, February 13, 2011 11:12:00 PM  
Blogger ChAzStYlo said...

Teman dlu mmg botak je..asal potong je mintak potong mesin no2 or 1...tp skg dh xleh botak dh..kang tunang majuk..susah huhuhu

Sunday, February 13, 2011 11:31:00 PM  
Blogger KiD said...

chazstylo: hahaaha.. orang pompuan macam tu kan? hehehe.. dulu aku nak botak dia tak bagi.. la ni dah ada anak botak skali.. tak cakap apa dah.. hehehee..

Sunday, February 13, 2011 11:39:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

woii otaii siot da botakk!!!

ebadfzka~

Tuesday, February 15, 2011 7:20:00 PM  
Blogger KiD said...

ebad: hahahahhaa

Wednesday, February 16, 2011 12:04:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home