This Page

has been moved to new address

Bangi Kopitiam | Roti Portugis Sedap!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bangi Kopitiam | Roti Portugis Sedap!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

20 January, 2011

Bangi Kopitiam | Roti Portugis Sedap!

Bangi Kopitiam Seksyen 9 Bangi.


Aku ader pegi ke situ kelmarin. Breakfast dengan manager a.k.a. Mr Jai. Lepak-lepak sambil citer pasal keje masing2. Haaaa.. kalau nak tau pasal TADIKA INSAN KAMIL dan nak buat FRANCAIS TADIKA, korang boleh ke WEB ni..


Tapi aku nak citer pasal breakfast kat situ. Di pagi yang lapar, aku pilih


Roti Bakar Portugis dan Teh Tarik gelas besar!!!

Sedap tu weh... roti spesel bakar pastu ada marjerin dan kaya kat tengah. Harganya RM4.20 tak silap aku. berbaloi beb!! kenyang aku sampai tengahari. Lagi lagi kalau orang belanje. thanks Jai. 

Suasana kat situ memang rileks time pagi-pagi. Sesuai untuk bos-bos dan kuli2 melepak bekpes. lepak sampai 2 jam pun takpe.. ekekkeeke. Aku suka 'motto' nya.. OUR LIFE, OUR CULTURE..


Setahu aku laaa kan, Kedai ni adalah kepunyaan / share KID SEARCH. Tengok ajelah hiasan dalaman kedai nih. gambar kid pun ader. So, kedai ni jadi kedai aku laaa.. sebab aku pun KID jugak... hahahahaa.. Anyway, Bangi Kopitiam ni rasanya banyak cawangan, tapi aku suka lepak kat sini kekadang. Time malam lagi laaa penuh. Balik main futsal masa muda2 dulu pun, nak singgah tak jadi.. sebab ramai orang. Bisnes ok laaaa tu.. Makan minum sedap.. :)


Okay, kalau korang ke Bangi, singgah laaa kat Bangi Kopitiam nih.. Seksyen 9. Dekat dengan Hospital Az Zahrah Bangi.

Labels: , , , ,

14 Comments:

Blogger azi nur said...

amboii terliurrrrrr

Thursday, January 20, 2011 10:05:00 PM  
Blogger iris said...

ooooo iris tau kat mane... x silap pnh lalu mase nak g makan kat JM beriyani house bangi ape menu yg menyengat kat ctu??? Kid Search sntiasa ader ke???

Thursday, January 20, 2011 10:15:00 PM  
Blogger KiD said...

azi nur: apa lagi...?? esok bekpes roti bakar laaa

Thursday, January 20, 2011 10:27:00 PM  
Blogger KiD said...

iris: kat sini konsep kopitiam.. so, roti bakat, half boiled egg.. dan goreng2 pun ada gak.. :)

Thursday, January 20, 2011 10:28:00 PM  
Blogger ch!natsu said...

pagi2 pun slalu rmi.. ssh nak dpt parking ctue.. haish2.. huhu~

Thursday, January 20, 2011 10:53:00 PM  
Blogger KiD said...

chinatsu: selalu ke sana ke?

Thursday, January 20, 2011 11:26:00 PM  
Blogger zmah said...

Lama dah tak ke Bangi.

Friday, January 21, 2011 6:05:00 AM  
Blogger KiD said...

zmah: ape lagi..? singgah laaa ke bangi

Friday, January 21, 2011 6:32:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

dey ko ade share??belahhhh laaaa..hahaha


ebadfzka~

Friday, January 21, 2011 10:39:00 AM  
Blogger ZaCKiR said...

sodapppnyaooo, tp xpolah, kawe mkn kdai beso jo hoho

Friday, January 21, 2011 10:53:00 AM  
Blogger KiD said...

ebad: ada laaaa... meh laaa dtang


zackir: makan kat mamak je ke? hehehee

Friday, January 21, 2011 12:04:00 PM  
Blogger BLOGGERSHARKIRA said...

selalu gak breakfast sana. not bad!;)

Friday, January 21, 2011 12:27:00 PM  
Blogger Lazyf said...

area umah aku pun der gak Bangi Kopitiam nih...
tp umah aku kt KL... :p

Friday, January 21, 2011 3:20:00 PM  
Blogger KiD said...

sharkira: gi sana ek? best kan? rileks je...

lazyf: hahahaaa.. bila nak blanje kat situ? lalalalaaa

Friday, January 21, 2011 6:07:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home