This Page

has been moved to new address

Janda Baik | Siapa Pernah Ke Sana?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Janda Baik | Siapa Pernah Ke Sana?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

19 January, 2011

Janda Baik | Siapa Pernah Ke Sana?

Saper pernah ke Janda Baik???

Aku ditugaskan untuk merancang jadual atau tentatif untuk outing. Ini semua adalah gara-gara mesyuarat untuk rakan sekerja aku yang dikepalai oleh trainer aku iaitu Mr Ben. Saper yang tak kenal Mr Ben, leh tengok kat SINI. Salah satu aktiviti luar yang dirancang untuk bersama luangkan masa dan hilangkan stress. 

Jadi tempat yang dipilih adalah Janda Baik, Pahang.



Jadi, yang nak pergi mungkin dalam 40+ orang dari KL nih. Transport semua akan naik kereta. Dan sedang merancang untuk buat aktiviti santai di sana. Mandi2 ke.. Makan2 ke.. Games ke.. dan ape ape saje lah.


Cuma aku tak pernah sampai kat sana lagi. Dengar cerita, tempat tu memang laa femes kan. Lagi2 Baik Punyaaaa!! hahahaaa.. So, aku nak tanya sesiapa yang pernah pergi ke Janda Baik dan bersantai di sana leh laa share kat aku dan kengkawan yang lain nih.

Kalau ada yang pernah camping atau BBQ kat sana.. share sikit yer.. :)


Oh yea.. cadangan nak pergi dalam bulan dua nanti.

Labels: , , , , ,

25 Comments:

Blogger ciK mOt ©™ said...

pernah pergi...tempat dia memang popular...lebih kurang cam gabai, congkak jugak la...hehehe

Wednesday, January 19, 2011 7:58:00 AM  
Blogger Dhiaqiud said...

x penah singgah pun..slalu nmpak signboard je bl nk g KL or blk Ganu..

Wednesday, January 19, 2011 8:26:00 AM  
Blogger apisv2 said...

ak xpnh g pon

Wednesday, January 19, 2011 8:26:00 AM  
Blogger KiD said...

cik mot, dhaqiud,apisv2: aku pun tak pernah gi lagi.. tengok signboard je kan...? hehehehe

Wednesday, January 19, 2011 8:58:00 AM  
Blogger NuR FaTiN said...

pnah pegi dlu... ni Air Tenang Resort..

http://cutestfat.blogspot.com/2010/05/janda-yg-baik-ukhwah-yg-dicari.html?zx=ced6d5a589582dc6

Wednesday, January 19, 2011 9:08:00 AM  
Blogger eikieyn said...

Kin penah pegi dgn parent kin dlu. tp tak menginap la. But seriously best sangat!~ Tak silap klau nk overnite kt sane kene booking awal2. Sbb tempat tu tumpuan budak2 buat camping. :D

Wednesday, January 19, 2011 9:16:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

check dalam entry akak bulan Disember. Akak pernah per sana. Best

Wednesday, January 19, 2011 9:24:00 AM  
Blogger KiD said...

fatin tq for info eh... dah tengok entry tu.. :)

kin: mesti air kat sana ok kan?? sejuukkk kot..?

Wednesday, January 19, 2011 12:01:00 PM  
Blogger KiD said...

SK: oooo.. ada eh.. nanti kid tengok eh... i need the info.. huhuhu

Wednesday, January 19, 2011 12:03:00 PM  
Blogger IQBAL ZARIN said...

air kt sungai dlm pic tu sejuk. tahun lepas buat OPKIM kat janda baik~

Wednesday, January 19, 2011 1:06:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

member aku pernah BBq kat sana..kata mereka agak sejuk kat sana..menarik dan best..kalau camping mesti meriah kalau bawak satu team ke sana..aku pon tak pernah sampai sana lagi~

Wednesday, January 19, 2011 3:12:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa.... jadi ketua rombongan yea.....nanti boleh buat live blogging...

Wednesday, January 19, 2011 3:18:00 PM  
Blogger zmah said...

Jom...best di Janda Baik

Wednesday, January 19, 2011 9:05:00 PM  
Blogger KiD said...

iqbal: waaaa.. sejuk2 kena mandi kejap je laa gayenye.. hehehee

Thursday, January 20, 2011 1:07:00 AM  
Blogger KiD said...

groundnut: alaamaaakk.. sejuknyaaa air tu eh.. aduii.. kena bawak air panas nih.. hahahaaaa

abang man: rombongan jumpa janda baik... hehehee

Thursday, January 20, 2011 1:09:00 AM  
Blogger KiD said...

zmah: jom jom jom!!!

Thursday, January 20, 2011 1:10:00 AM  
Blogger i am S!L4H.. said...

sy x penah pegi...wlaupon org phg,....ngeee

Thursday, January 20, 2011 8:47:00 AM  
Blogger KiD said...

silah: alaaaaa... sape orang pahang yang dah pegi ni... heheee

Thursday, January 20, 2011 10:08:00 AM  
Blogger Akasia Holiday said...

tempatnya meman nyaman... tapi jika anda merancang untuk bercuti ke Melaka... hubungi saya untuk Budget Holiday Pakage ke Melaka.. insyallah murah

Thursday, January 20, 2011 11:16:00 AM  
Blogger KiD said...

akasia: waaahhhh, terima kasih atas khidmat anda...

Thursday, January 20, 2011 8:47:00 PM  
Blogger Lazyf said...

sila bhubung dgn Norzawani Roslan a.k.a Ibu Iman...

Thursday, January 20, 2011 10:09:00 PM  
Blogger KiD said...

lazyf: kenapa nak hubungi beliau? dia pernah ke sana ke?

Thursday, January 20, 2011 10:33:00 PM  
Blogger Lazyf said...

suami beliau berasal dari Janda Baik...

Friday, January 21, 2011 11:42:00 AM  
Blogger ibu iman said...

hehehe...jemput2... http://sumsumvalley.blogspot.com

Friday, January 21, 2011 11:59:00 AM  
Blogger KiD said...

lazyf: ooh.. tq for info yea..

ibu iman: thanks.. dah tengok blog tu.. satu option!!

Friday, January 21, 2011 6:12:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home