This Page

has been moved to new address

Tadika Insan Kamil Bangi | Terbaik untuk Anak Anda | Francais Tadika

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tadika Insan Kamil Bangi | Terbaik untuk Anak Anda | Francais Tadika

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

20 January, 2011

Tadika Insan Kamil Bangi | Terbaik untuk Anak Anda | Francais Tadika

Semalam aku breakfast+lunch dengan member aku a.k.a. Manager, Mr Jailani. Waaahh.. dah lama tak jumpa macam2 laa cerita pasal kerja masing-masing. hehehee.. Sambil pekena roti bakar dengan teh tarik, dua  jam aku borak2 dengan Mr Jai. Dekat mana? Dekat Bangi Kopitiam, Bangi... nanti aku post entry pasal bangi Kopitiam eh..


Ok, ak dijadikan cerita, Mr Jai adalah di bawah MASTER REACH NETWORK SDN BHD. Officenya di Bangi dan Taman Desa. Tapi sekarang tengah jalankan projek Tadika di bangi. Namanya TADIKA INSAN KAMIL. Haaaaa.. sesuai dengan islamiknya tadika untuk anak-anak berumur 4-6 tahun.

Jom usha kat situ..






Dan juga kepada sesiapa yang ingin membuka tadika, ada juga disediakan francais. Mungkin di kawasan anda belum lagi ada tadika yang terbaik untuk anak-anak kecil, inilah masanya untuk anda hubungi Tadika Insan Kamil.

Peta ke tadika tu anda boleh tengok kat SINI.
Dan anda boleh terus hubungi Mr Jailani untuk maklumat lanjut.

MR JAILANI
Office : +603 79824929
H/P : 012 9449486 (Jailani)
012-2450269 (Rashid)
019-3731749 ( Pn Nurul )
email : info@tadikainsankamil.com


p/s: masa tadika dah ada belajar pakai PC.. fuuuhhhh

Labels: , , , ,

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

wahh..... baik punya promosi ni, tq bro!

Thursday, January 20, 2011 11:09:00 AM  
Blogger Ezay Hadry said...

cm best je tadika ni!! hehe

Thursday, January 20, 2011 12:13:00 PM  
Anonymous zero said...

agak-agak berapa ye modal kasar nak bukak tadika ni

Thursday, January 20, 2011 12:19:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... bagus je gayanya nie... alternatif kepada smartreaders.... ;-p p/s : blaja pakai pc tue lebih interaktif rasanya sebab ada audio visual...

Thursday, January 20, 2011 1:31:00 PM  
Blogger KiD said...

jai: haaaa.. nnati sila jawap call yea

Thursday, January 20, 2011 2:47:00 PM  
Blogger KiD said...

ezay: memang best... tapi tempat terhad buat masa nih..

Thursday, January 20, 2011 2:48:00 PM  
Blogger KiD said...

zero: tak silap aku masa borak dengan member aku.. dalam 30-40K.. tapi once dah jalan.. fuuuhhh, lebih dari modal.. :)

Thursday, January 20, 2011 2:50:00 PM  
Blogger KiD said...

abang man: yeap... melatih bebudak bijak IT.. dan lebih seronok diorang nak ke sekolah nanti..

Thursday, January 20, 2011 2:51:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home